Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!

Nilkkakorut

Ihanat nilkkakorut kesään ja aurinkolomille

Mikään ei kerro kesästä ja lomatunnelmasta enemmän kuin nilkkaan sujautettu kaunis ketju tai askelten tahdissa helisevät pienet tiukuset. Nilkkakoru sopii käytettäväksi niin rannalla kuin kaupungissa, valitse vain sinulle parhaiten sopiva tyyli ja mallit.

Mikä materiaali nilkkakoruun?

Nilkkakorun materiaali kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan. Toiset haluavat käyttää samaa korua koko kesän läpi ja toiset taas ovat vaihtelunhaluisempia. Koko aikaiseen käyttöön suosittelemme kirurginteräksisiä, aito hopeisia tai nyörimäisiä nilkkakoruja. Nämä korut kestävät käyttöä hyvin eikä niistä kulu värit tai pinnoitteet samalla tavalla kuin korumetallisista versioista. Vaihtelunhaluiset löytävät taas iloa edullisista korumetallisista nilkkakoruista joita voi olla useita erilaisia eri asukokonaisuuksiin.

Nilkkakorun pituuden valitseminen

Nilkkoja on yhtä lailla erilaisia kuin meitä korujen käyttäjiäkin, siksi kannattaakin käyttää hieman aikaa korun pituuuden valitsemiseen ennenkuin tekee tilauksen. Helpoksi korun valitsemisen kuitenkin tekee se, että useimmissa korumalleissamme on säätövaraa jonka ansiosta ne sopivat monenlaisiin nilkkoihin.

Nilkkakorun pituutta on helppo arvioida jos sinulla on käytössäsi joko pehmeä mittanauha jolla voit mitata nilkan ympäryksen tai vaikkapa aiemmin käyttämäsi nilkkakoru jonka voit mitata.

Jos kaipaat apua nilkkakorun valintaan ole meihin yhteydessä, me autamme mielellämme!


93 tuotetta
  • Sivu 1 / 1