Näytä kaikki kirurginteräskorvakorut

356 Tuotetta

Tutustu koko kirurginteräskorvakorujen valikoimaan

Meiltä löydät kirurginteräksestä valmistetut roikkuvat korvakorut, napit sekä renkaat - jokaiselle korujen ystävälle jotakin erityistä.  Roikkuvat korvakorut tarjoavat sinulle enemmän näyttävyyttä. 

Valikoimamme roikkuvissa korvakoruissa voit löytää erilaisia yksityiskohtia ja koristeita, kuten kauniita helmiä, säihkyviä strasseja tai luonnonkiviä.  

Napit puolestaan tarjoavat hyvän vaihtoehdon minimalistisen ja klassisen tyylin. Ne ovat täydellinen valinta arkipukeutumiseen, mutta kaivatessasi hillittyjä korvakoruja juhlaan löydät valikoimastamme myös juhlavia nappikorvakoruja. Kirurginteräksiset napit tuovat kauniin yksityiskohdan korviisi.  

Renkaat ovat monikäyttöinen vaihtoehto, joka täydentää asusi selkeällä ja ajattomalla tavalla. Valikoimastamme löydät erikokoisia ja erimuotoisia renkaita, joista voit valita juuri sinulle sopivat. Ne tuovat ilmettä korviisi ja voit käyttää niitä yksinään tai yhdistellä muiden korujen kanssa luodaksesi oman uniikin tyylin.  

Kaikki korvakorumme on valmistettu korkealaatuisesta kirurginteräksestä, joka takaa niiden kestävyyden ja hypoallergeenisuuden.   

Selaa valikoimaamme ja löydä täydelliset kirurginteräksiset korvakorut, jotka täyttävät kaikki toiveesi! Laadukas materiaali, tyylikäs muotoilu ja allergiaystävällisyys tekevät näistä korvakoruista täydellisen valinnan jokaiselle korvakorujen ystävälle!

Jos kaipaat enemmän vaihtoehtoja, pistäydy meillä Oulun myymälässä josta löydät lisää kirurginteräksisiä korvakoruja!

  • Näkymä
Uusi
FRENCH RIVIERA|Ruby -kirurginteräksiset renkaat
FRENCH RIVIERA|Ruby -kirurginteräksiset renkaat