LEMPI®-korvakorut

Ihastu kotimaisiin korvakoruihin

Ihana kun tulit tutustumaan meillä käsityönä valmistettuun LEMPI ® -mallistoon. Valmistamme kaikki korvakorut käsityönä alusta loppuun omalla verstaallamme Oulussa. LEMPI ®-korvakorut on rekisteröity tuotemerkki ja myynnissä ainoastaan Koruliike Romeossa & Juliassa.

LEMPI ®-korvakorut ovat todella ihastuttavan keveitä ja tyylikkäitä. Niiden muotokieli on selkeää ja kaunista niinpä korvakorut on helppo yhdistää erilaisiin tyyleihin ja asuihin.  Valikoimastamme löydät yli 400 erilaista versiota LEMPI ® -korvakoruista, joten sinulle sopivan värin ja mallin löytäminen on helppoa. Korvakoruissa on tarjolla runsaasti erilaisia värivaihtoehtoja sekä monipuolisia malleja, joten voit aina löytää täydellisen korun asuusi tai tilanteeseen.  LEMPI ® -korvakorut ovat paikallista oululaista käsityötä, jonka takia ne ovatkin aina ainutlaatuisia. Jokainen koru on valmistettu huolella ja yksityiskohtia unohtamatta. Voit luottaa siihen, että saat käsiisi kauniin ja kestävän korun, joka täydentää tyyliäsi ja tuo iloa päivääsi. Koruissa käytämme, keinonahkaa, nahkaa sekä puuta -metalliosat ovat allergiaystävällistä kirurginterästä.

Korvakoruihin on mahdollista saada myös muita koukkumateriaaleja sekä klipsikiinnitys jos sinulla ei ole korvissa reikiä.  Jos kaipaat lisää vaihtoehtoja tule tutustumaan koko mallistoon Oulun myymälään jossa on huomattavasti enemmän vaihtoehtoja ja lisäksi mahdollisuus löytää harvinaisempia LEMPI ®-malleja.

Tilaamalla LEMPI ® -korvakorut tuet kotimaista käsityötä!

542 tuotetta
  • Sivu 1 / 6