Näytä kaikki LEMPI ® -korvakorut

Tutustu kotimaiseen korvakorumallistoomme

Tervetuloa tutustumaan meillä valmistettuun korvakorumallistoon! Täältä löydät kaikki erilaiset versiot LEMPI®-korvakoruista, jotka tarjoavat sinulle monipuolisen valikoiman upeita koruja. Olitpa sitten kiinnostunut napeista, lyhyistä malleista, moniosaisista versioista tai pitkistä siipimalleista, löydät ne kaikki täältä.  

Napit ovat ajattomia klassikoita, jotka sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön ja tuovat ripauksen väriä asuusi. Lyhyet mallit tarjoavat modernin ja elegantin vaihtoehdon, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. 

Moniosaiset versiot tarjoavat mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia koruyhdistelmiä, jotka sopivat juuri sinun tyyliisi. Pitkät siipimallit puolestaan antavat asukokonaisuuksiin hieman dramatiikkaa ja näyttävyyttä.  

Kaikki LEMPI®-korvakorut ovat suomalaista käsityötä suoraan Oulusta. Korujen valmistuksessa panostamme laatuun ja huolellisuuteen, joten voit luottaa siihen, että saat käsiisi kauniin ja kestävän korun. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarkasti ja valittu huolella, jotta korut tarjoavat sinulle iloa pitkään.  

Tervetuloa tutustumaan koko LEMPI®-korvakorumallistoon verkkokaupassamme!

Lisää vaihtoehtoja mallistoon löydät Oulun myymälästämme.