Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!

Näytä kaikki Sugar Sugar ® -hiustuotteet

Tutustu ihanaan hiustuotteiden maailmaan

Tervetuloa Sugar Sugar ® -hiuskorujen maailmaan! Meiltä löydät upean valikoiman erityylisiä ja kauniita hiuskoruja, jotka täydentävät täydellisesti hiustyylejäsi. Valikoimastamme löydät ihania hiuspantoja, hiusdonitseja (scrunchieita) sekä hiusklipsejä ja pinnejä. 

Kannattaa vierailla sivustollamme säännöllisesti, sillä valikoimamme vaihtuu jatkuvasti uusien tyylien ja trendien mukaisesti.  

Hiuspantojemme valikoima kattaa monia eri tyylejä, aina klassisista ja ajattomista malleista moderneihin ja trendikkäisiin vaihtoehtoihin. Voit valita pantojen joukosta haluamasi värin, kuvion tai koristelun joka sopii täydellisesti juuri sinun tyyliisi. Hiuspantojemme laaja valikoima takaa sen, että löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon jokaiseen tilanteeseen. 

Scrunchiet ovat täydellinen lisä erilaisiin helppoihin nuttura -ja ponnarikampauksiin. Tarjoamme erilaisia kokoja, värejä ja malleja, joten voit valita juuri sinulle sopivan scrunchien. Ne ovat paitsi sieviä myös käytännöllisiä, sillä ne auttavat suojaamaan hiuksiasi katkeamiselta ja vähentävät hiusten vaurioitumisriskiä. Hiusdonitsimme tarjoavat sinulle rajattomasti mahdollisuuksia luoda muuntautumiskykyisiä ja persoonallisia kampauksia.  Hiusklipsit ja pinnit ovat loistava tapa kiinnittää hiukset haluamaasi tyyliin ja pitää ne siististi paikoillaan. 

Lisäksi löydät meiltä hiusklipsejä ja pinnejä, joiden avulla voit luoda kauniita ja yksityiskohtaisia koristeita hiuksiisi. Valikoimastamme löytyy erikokoisia ja -muotoisia vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin hiustyyleihin ja -paksuuksiin. Voit valita hiusklipsin tai pinnin, joka täydentää täydellisesti asuasi ja antaa sille viimeisen silauksen.  

Olemme sitoutuneet tuomaan sinulle aina uusimmat trendit ja tyylit, joten kannattaa vierailla sivustollamme säännöllisesti. Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota sinulle parhaat ja ajankohtaisimmat hiuskorut!

551 tuotetta
  • Sivu 1 / 6