Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!

Aidot hopeakaulakorut

Rakastettu lahja ja ihana arkikoru

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme aitoja sterling-hopeisia kaulakoruja. Naisten kaulakoruissamme yhdistyy tyylikäs muotoilu ja laadukkaat materiaalit, luoden monipuolisia vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin. Valikoimastamme löydät kivettömiä vaihtoehtoja, säihkyviä kristallikoruja sekä luonnonkivistä valmistettuja uniikkeja kaulakoruja.


Koruissa käytetty sterling laadun hopea on turvallinen vaihtoehto myös allergisille sillä se ei sisällä lainkaan nikkeliä. Aito hopea on kestävä ja ajaton materiaali joka oikein käytettynä ja huollettuna ei koskaan menetä kauneuttaan. Meiltä voit ostaa myös hopeakorujen huoltoon tarkoitettuja hopeankiillotusliinoja.  Etsitpä sitten hillittyä mallia tai hieman persoonallisempaa korua, meillä on juuri oikea kaulakoru jokaiseen tilanteeseen. Voit valita suosikkisi lukemattomista eri malleista ja pituuksista.

 Sterling-hopeiset kaulakorumme ovat myös loistava lahjaidea erityiselle naiselle elämässäsi. Laadukas hopea kestää aikaa ja muistuttaa lahjan saajaa välittämisestäsi pitkään eteenpäin. Erityisesti sydänkorujen ystäville tarjoamme runsaan valikoiman kauniita vaihtoehtoja jotka ovat klassinen ja ihana lahja kaikenikäisille. Olipa kyseessä syntymäpäivä, juhlapäivä tai yllätyslahja ilman erityistä syytä, aito kaulakoru on aina tervetullut lahja.  Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen kaulakoru, joka sopii juuri sinun tyyliisi ja tarpeisiisi. Voit huoletta selata vaihtoehtoja, sillä jokainen kaulakoru on huolella valittu tuomaan iloa ja arkeen ja juhlaan. Tervetuloa löytämään täydellinen kaulakoru lahjaksi itsellesi tai rakkaallesi!

187 tuotetta
  • Sivu 1 / 2