Renkaat korvanalueen lävistyksiin

201 Tuotetta

Etsitkö rengasta korvanalueen lävistykseesi? Korvan alueelle sopivat lävistysrenkaat tarjoavat upeita vaihtoehtoja erilaisiin lävistyksiin, kuten traguslävistyksiin, rusto- eli helixlävistyksiin, daithiin, conchiin ja moniin muihin lävistyksiin. 

Valikoimastamme löytyy monipuolisia vaihtoehtoja, jotka täydentävät korvanaluetta kauniisti.  Kaikki lävistyskorumme valmistetaan huolella valituista materiaaleista, kuten allergiaystävällisestä titaanista, aidosta kullasta sekä laadukkaasta 316L kirurginteräksestä. Nämä materiaalit takaavat korujen turvallisuuden, kestävyyden ja mukavuuden käytössä. 

Valikoimamme kattaa niin arkeen sopivat perusmallit kuin myös koristeelliset erikoismallit, joissa käytämme upeita Cubic Zirconia -koristeita tuomaan lisää ihanaa kimallusta lävistyksiin. Näin voit löytää korun, joka sopii jokaiseen tilanteeseen ja henkilökohtaiseen tyyliisi.  

Tutustu korvanaluueen lävistysrengasvalikoimaamme ja löydä täydellinen koru, joka täyttää kaikki odotuksesi laadusta, tyylistä ja mukavuudesta.


Korua valitessa muista kiinnittää huomiota myös renkaan halkaisijaan, sillä jokaisen korva on yksilöllinen ja sopiva koko on aina yksilöllinen.

  • Näkymä