Tappikorut korvanalueen lävistyksiin

263 Tuotetta

Labret -ja barbell -lävistyskorut

Etsitkö korumaista lävistyskorua korvanalueen lävistykseesi? Löydät etsimäsi upeasta labret- ja barbell -lävistyskorutappien valikoimastamme jossa yhdistyvät tyyli ja laatu. Korvanalueen labret- ja barbell-lävistyskorut tarjoavat upeita vaihtoehtoja erilaisiin lävistyksiin, kuten traguslävistyksiin, rusto- eli helixlävistyksiin, conchiin ja moniin muihin lävistyksiin. Valikoimastamme löytyy monipuolisia vaihtoehtoja, jotka täydentävät korvanaluetta kauniisti. Tapit sopivat erinomaisesti myös tavallisiin korvareikiin -ne ovatkin suosittuja niin sanottuja "nap earring" -korvakoruja jotka ovat todella mukavia korvassa.

Kaikki lävistyskorumme valmistetaan huolella valituista materiaaleista kuten allergiaystävällisestä titaanista, aidosta kullasta sekä laadukkaasta 316L kirurginteräksestä. Nämä materiaalit takaavat korujen turvallisuuden, kestävyyden ja mukavuuden käytössä.

Valikoimamme kattaa niin arkeen sopivat perusmallit kuin myös koristeelliset erikoismallit oissa käytämme upeita Cubic Zirconia -koristeita tuomaan lisää loistoa ja kimallusta ävistyksiin. Näin voit löytää korun, joka sopii jokaiseen tilanteeseen ja henkilökohtaiseen tyyliisi.

Tutustu korvanaluueen labret- ja barbell-lävistyskoruvalikoimaamme ja löydä täydellinen koru, joka täyttää kaikki odotuksesi laadusta, tyylistä ja mukavuudesta.

  • Näkymä