Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!

Näytä kaikki korvanalueen korut

Renkaat, labretit sekä barbell -korut korvaan

Jos etsit jotain uutta ja kaunista lävistykseesi, mutta et ole varma mitä haluat, tästä tuoteryhmästä näet kaikki vaihtoehdot lävistykseesi. Tässä monipuolisessa ryhmässä on esillä kaikki saatavilla olevat koruvaihtoehdot, olivatpa ne sitten renkaita, labret- tai barbellkoruja. Haluamme varmistaa, että löydät juuri sen oikean korun korvanalueesi lävistyksiin.

Korkealaatuiset materiaalimme, kuten allergiaystävällinen titaani ja laadukas 316L kirurginteräs, takaavat korujemme turvallisuuden ja kestävyyden. Lisäksi koruosien kivinä käytämme huolellisesti hiotuita Cubic Zirconia -kristalleja, jotka tuovat koruihin upeaa kimaltelua ja eleganssia.

Valikoimastamme löytyy erivahvuisia koruja, joten voit valita juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon. Riippumatta siitä, etsitkö näyttävää renkaista vai minimalistista tyyliä labret- ja barbellkoruista, meiltä löydät laadukkaat korut jokaiseen tilanteeseen.

Tutustu kattavaan valikoimaamme ja löydä täydellinen koru, joka täyttää odotuksesi laadusta, tyylistä ja yksilöllisestä ilmaisustasi.


Huomaathan että korvan muoto ja lävistyksen paikka vaikuttavat korun istuvuuteen juuri sinun lävistyksessäsi. Jos olet epävarma korun sopivuudesta lävistykseesi kysy apua valintaan meiltä tai muilta lävistyskorujen ammattilaisilta saadaksesi juuri oikeanlaisen korun sinun tarpeisiisi. Autamme mielellämme!

515 tuotetta
  • Sivu 1 / 6