Barbell -korut

Monikäyttöiset barbell -korut

Tervetuloa tutustumaan kattavaan valikoimaamme barbell-koruja, jotka ovat tunnettuja niiden monikäyttöisyydestä ja helppoudesta. Selkeät tappikorut ovat täydellinen valinta kenelle tahansa, joka haluaa lävistykseensä mukavan korun joka istuu lähellä lävitystä.

Valikoimamme kattaa sekä 1,2mm että 1,6mm vahvuiset barbell-korut, tarjoten sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin lävistyksiin ja asusteisiin. Olipa kyseessä sitten korvakoru, napa-, kieli- tai muu keholävistys, löydät varmasti sopivan ja mukavan vaihtoehdon. Voit valita barbell -tapin suorana tai kaarevana, lävistyksesi sekä oman mieltymyksesi mukaan.

1,2mm vahvuiset barbell-korut ovat erinomainen valinta korvan, nenän ja muiden pienempien lävistyskohtien koristeluun. Tämä koko on suosittu valinta niille, jotka etsivät huomaamatonta mutta persoonallista tapaa korostaa lävistyksiään.

1,6mm vahvuiset barbell-korut tuovat mukanaan enemmän näkyvyyttä ja rohkeutta. Ne ovat suunniteltu kestämään ja erottumaan ja osaan lävistyksistä hieman vahvempi koru sopii parhaiten. Tämä koko on ihanteellinen valinta napa-, kieli- ja muille näkyvämmille lävistyksille.

Valikoimassamme on laaja kirjo erilaisia tyylejä, värejä ja materiaaleja, kuten implant laatuista kirurginterästä, titaania ja 14k kultaa, jotta voit löytää täydellisen korun juuri sinun lävistyksiisi. Olipa tyyliisi sitten minimalistinen tai näyttävä löydät meiltä korut, jotka heijastavat henkilökohtaista tyyliäsi ja tuovat siihen uutta ilmettä.

Kutsumme sinut tutustumaan barbell-korujemme valikoimaan ja löytämään ne täydelliset korut, jotka tuovat esiin parhaan puolesi. Meillä on kaikki tarvittava, jotta voit ilmaista itseäsi rohkeasti ja tyylikkäästi, olipa lävistyskorusi sitten hienovarainen lisäys tai rohkea statement-kappale. Jos tarvitset apua korusi valintaan ole yhteydessä asiakaspalveluumme Instagramissa @koruliikeromeojulia tai sähköpostitse niin autamme sinua mielellämme.

89 tuotetta
  • Sivu 1 / 1