1,2mm labret lävistyskorut

Helpot ja mukavat 1,2mm labret korut 

Tutustu huolellisesti valittuun kokoelmaamme 1,2 mm labret-tapeista, jotka on suunniteltu erityisesti korvan alueen lävistyksiin ja huulilävistyksiin. Labret-tapit ovat tunnettuja niiden monipuolisuudesta ja kyvystä sopeutua useisiin lävistystyyleihin, tarjoten sekä tyylikkyyttä että mukavuutta.

Valikoimamme 1,2 mm labret-tapit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten implanttilaatuisesta kirurginteräksestä, 14K kullasta ja titaanista, varmistaen parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Nämä materiaalit ovat ihanteellisia lävistyksissä, sillä ne minimoi allergisten reaktioiden riskin ja tarjoavat pitkäaikaisen kestävyyden.

Tarjoamme laajan valikoiman designeja, jotka sopivat täydellisesti niin minimalistiseen kuin näyttäväänkin tyyliin. Oli tarpeesi sitten korvan rustolävistyksille, kuten helix, tragus tai daith, tai huulilävistyksille, meidän 1,2 mm labret-tapeillamme voit ilmaista yksilöllisyyttäsi tyylikkäästi.

Labret-tapit ovat erinomainen valinta niille, jotka arvostavat laadukkaita ja kestäviä lävistyskoruja. Ne ovat suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja turvallisuutta päivittäisessä käytössä, olipa kyse sitten arjen asusteesta tai erityistilaisuuden korostuksesta.

Tutustu kattavaan valikoimaamme tänään ja löydä se täydellinen labret-tappi, joka viimeistelee lookisi ja tuo esiin persoonallisuutesi. Tarjoamme sinulle vain parasta, jotta voit nauttia upeista ja laadukkaista lävistyskoruista joka päivä.

251 tuotetta
  • Sivu 1 / 3