1,2mm hevosenkenkä lävistyskorut

Suositut 1,2mm circular barbell eli hevosenkenkä -lävistyskorut

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme 1,2 mm hevosenkenkä lävistyskoruja, jotka soveltuvat laajaan kirjoon lävistyksiä – korvan alueelta smiley- ja septumlävistyksiin sekä kulmakoruiksi ja huulikoruksi. Nämä korut tarjoavat sekä tyylikkyyttä että monikäyttöisyyttä, tehden niistä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat yhdistää mukavuuden ja persoonallisen tyylin.

Korut on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten implanttilaatuisesta kirurginteräksestä sekä titaanista ja kuten muutkin lävistyskorumme on meidän 1,2 mm hevosenkenkä lävistyskorumme suunniteltu kestämään. Näiden materiaalien allergiaturvalliset ominaisuudet takaavat, että korut ovat turvallisia ja mukavia käyttää, vähentäen riskiä ihoreaktioille.

Tarjoamme erilaisia malleja ja värejä, jotka sopivat jokaiseen makuun ja tilanteeseen, olipa kyseessä sitten arkikäyttö tai erityistilaisuudet. Olitpa etsimässä jotain yksinkertaista ja minimalistista tai jotain rohkeampaa ja näyttävämpää, löydät varmasti etsimäsi meidän laajasta valikoimastamme.

1,2 mm hevosenkenkä lävistyskorut ovat ihanteellinen valinta useisiin korvan alueen lävistyksiin, tarjoten sekä esteettistä että toiminnallista monipuolisuutta. Lisäksi ne soveltuvat mainiosti myös smiley-, septum- ja kulmalävistyksiin sekä huulilävistyksiin mahdollistaen sinulle lukuisia tapoja ilmaista itseäsi lävistysten kautta.

Tutki valikoimaamme ja löydä täydellinen hevosenkenkä lävistyskoru, joka paitsi täydentää ulkonäköäsi, myös heijastaa persoonallisuuttasi. Meidän tehtävämme on tarjota sinulle laadukkaita ja turvallisia lävistyskoruja, jotka tuovat iloa ja tyyliä jokapäiväiseen elämääsi.

21 tuotetta
  • Sivu 1 / 1