MIEHET

236 Tuotetta

Miesten korut & asusteet

Meiltä löydät laajan valikoiman erityylisiä koruja miehille. Tyylikkäät yksityiskohdat ja laadukkaat materiaalit yhdistyvät huolella valittuun koruvalikoimaamme josta löytyy vaihtoehtoja monentyylisille miehille ja rouheamman tyylin etsijöille. Tutustu upeaan valikoimaamme, joka kattaa kaikki miesten korut, mukaan lukien kaulakorut, rannekorut ja korvakorut, ja löydä täydellinen koru juuri sinulle. 

Kaulakorut miehille:  

Kaulakorut ovat klassinen lisä miesten tyyliin, ja meiltä löydät monipuolisen valikoiman. Tarjoamme kaulakoruja eri pituuksilla, materiaaleilla ja muodoilla, jotta voit löytää juuri sen oikean korun, joka täydentää asukokonaisuutesi.   

Rannekorut miehille:

Rannekorut ovat upea tapa lisätä maskuliinista ilmettä asuun. Valitse rannekoru sopimaan yhteen kellosi kanssa tai luo rohkeita yhdistelmiä erilaisista koruista. Valikoimamme sisältää rannekoruja kirurginteräksestä sekä aidosta hopeasta. Lisäksi rennoista nahka ja luonnonkivi-malleista löytyy lisää valikoimaa. Olipa tyylisi sitten minimalistinen tai rohkea, meiltä löydät varmasti rannekorun joka sopii juuri sinun tyyliisi.

Korvakorut miehille:

Korvakorut ovat yksi suosituimmista koruista miehille. Tarjoamme laajan valikoiman aitoja hopeisia sekä kirurginteräksisiä korvakoruja, jotka sopivat eri tilaisuuksiin ja tyyleihin. Valitse oma suosikkisi valikoimastamme!  

Monipuoliset tyylit:

Valikoimastamme löytyy koruja eri tyyleihin aina klassisesta ja tyylikkäästä rouheampaan ja persoonallisempaan tyyliin. Riippumatta siitä, oletko menossa juhliin, töihin tai rentoon illanviettoon ystävien kanssa, meillä on koru, joka täydentää asusi täydellisesti.  Korut eivät ole vain lisävarusteita, ne ovat tapa ilmaista omaa tyyliäsi ja persoonallisuuttasi. Tutustu laajaan miesten koruvalikoimaamme ja löydä se täydellinen koru, joka tekee asustasi erityisen.

  • Näkymä
9,95 €
9,95 €
9,95 €