LAPSET

Korut lapsille

Suloiset korut sekä asusteet lapsille ja lapsenmielisille. Lasten koruistamme löydät ihania herkkukoruja, perinteisempiä hopeakoruja sekä suloisia lahjaideoita. Käytämme koruissamme ainoastaan laadukkaita materiaaleja ja useimpiin korvakoruihin saat itse valita haluamasi koukkutyypin -myös klipsit niille pienille joilla ei vielä ole korvareikiä!

Lasten hiuskorut

Suosittu Brittiläinen Rockahula KIDS on yksi myydyimpiä lasten mallistoja. Laadukkaat materiaalit ja upea viimeistely takaavat koruje kestävyyden. Rockahula KIDS tuopientä luksusta arkeen myös perheen pienimmille! Mallisto tehdään aina lapsia ajatellen ja kuunnellen, mutta värimaailma seuraa muodin trendejä ja ammentaa vaikutteita myös lasten tuotteisiin.

Klassiset hopeakorut

Kaikki hopeakorumme valmistetaan laadukkaasta, täysin nikkelivapaasta Sterling Hopeasta. Hopeakoruvalikoimastamme löytyy lapsille sopivia aiheita ballerinoista ja nalleista aina hauskoihin yksisarvisiin ja sateenkaarin saakka. Korumallit ovat keveitä ja helppoja käytössä.

Lahjatavara

Koska jokainen pieni on yksilö, ei kaikki tietenkään ole koruihmisiä. Valikoimastamme löytyy suloisia lahjatavaroita, avaimenperiä sekä muita ihanuuksia jotka sopivat mainiosti lahjaksi lapselle!

Tervetuloa ihanuuksien ihmemaahan, lasten maailma on värejä ja söpöyttä täynnä!

361 tuotetta
  • Sivu 1 / 4