LÄVISTYSKORUT

Lävistyskorut kaikkiin lävistyksiisi

Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita lävistyskoruja kaikkiin lävistyksiisi. Lävistyskorumme tulevat laatuun ja turvallisuuteen panostavilta yrityksiltä ja olemme erityisen tarkkoja siitä että saat lävistykseesi toimivan ja laadukkaan lävistyskorun.

Lävistyskorut korvan alueen lävistyksiin

Valikoimastamme löydät kauniit rusto- ja traguskorut sekä muut korvan alueen lävistyskorut: suosituimmat mallit tällä hetkellä ovat koristeelliset renkaat sekä erilaiset labret- sekä barbell-tapit. Lisäksi korvanalueelle löytyy hevosenkenkä-koruja sekä tietenkin industrial-koruja.

Korut napalävistyksiin

Panostamme napakoruissamme aidoilla hopeaosilla valmistettuihin koruihin, jotka kestävät parhaiten käytössä. Napakorujen lävistävä osa on aina titaania tai 316Lkirurginterästä, mutta koristeet valmistetaan nikkelivapaasta Sterling Hopeasta. Suurimmassa osassa koruja on käytetty aitoja Cubic Zirconia-kristalleja. Napakoruvalikoimastamme löytyy näyttäviä roikkuvia malleja koristeellisten napakorujen ystäville sekä käytännöllisiä kiinteitä malleja. Monesti napakorua valitessa on hyvä ostaa eri koru rantapäiviin ja arjen urheiluharrastuksiin.

Plugit ja tunnelit sekä venytyskorut

Venytyksiin tarkoitettuja koruja löytyy pienistä 3mm koruista yli 20mm koruihin. Materiaalivalikoima venytyskoruissa on todella laaja; jokaiselle löytyy varmasti sopiva materiaali. Materiaaleja löytyy 316L kirurginteräs, erilaiset orgaaniset materiaalit, silikoni, akryyli ja lasi. Suosituimpia malleja ovat korumaiset näyttävät mallit sekä perinteiset simppelit plugit ja tunnelit.

Muut lävistyskorut

Meiltä löydät myös kielikorut, nännikorut, kulmakorut ja huulikorut. Jos et löydä verkkokaupasta kaipaamaasi korua ole meihin yhteydessä sillä kivijalkaliikkeen valikoima on verkkokauppaa huomattavasti laajempi. Meillä on aina mahdollista siirtää kaipaamasi tuote sinulle verkkokauppaan ostettavaksi!


1219 tuotetta
  • Sivu 1 / 13