Häihin ja juhlaan

Kun on suuren juhlan aika

Häiden sekä muiden juhlien upeimmat hiuskorut laajasta juhlakorujen valikoimastamme. Olitpa etsimässä unelmiesi hiuskoristetta tai tyyliäsi täydentäviä korvakoruja löydät meiltä huolellisesti valitun valikoiman toinen toistaan kauniimpia koruja juhlapäivääsi. 

Meillä on laajavalikoima laadukkaita, upeita koruja jotka saavat sinut tuntemaan itsesi päivän kuningattareksi. Korujen lisäksi löydät valikoimastamme ilta- sekä juhlalaukut jotka täydentävät lookkisi. S

Koruissa löytyy valikoima pehmeän ruusukultaisista sävyistä viileään hopeaan ja klassiseen kultaan. Koruja on saatavilla valmiiksi mietittyinä setteinä sekä yksittäisinä koruina jos kaipaat vain pientä täydennystä juhlatyyliisi.

Tällä hetkellä on ihana aika miettiä omaa lookkia sillä muoti on varsin runsas ja eri tyylisiä juhla-asuja löytää helposti. Sama runsaus on myös korupuolella; valikoimaa löytyy romanttisista koristeellisista koruista minimalistisiin ja kaikkea siltä väliltä. Jokaisen tyyliin löytyy siis varmasti ne täydelliset korut.

Seuraamme hää -ja juhlapukujen vaihtuvaa muotia jatkuvasti ja poimimme valikoimaan kauneimmat ja toimivat ideat ja pidämme huolen siitä että valikoimamme on kattava ja sinulla on mahdollista löytää omat korusi oletpa morsian etsimässä koruja hääpäivääsi, Vanhojentanssija hakemassa täydellistä tiaraa prinsessapäivään tai vuosijuhlaa viettävä opiskelija. Eri tilaisuudet kaipaavat omanlaisensa korut ja me olemme täällä sitä varten että jokainen juhlija löytää omaan tyylinsä sopivat korut juhlaan.

Jos kaipaat apua korujen valitsemisessa tai jokin asia askarruttaa, ole meihin yhteydessä sähköpostilla. Autamme mielellämme!

477 tuotetta
  • Sivu 1 / 5