MALLISTOT

242 Tuotetta

Inspiraatiota omaan tyyliisi

Kun etsinnässä ei ole jokin tietty koru on helpointa inspiroitua juuri omaan tyyliin valituista tuotteista Rakastatko kaikkea 50-lukuun liittyvää vai saako sydämesi pampahtelemaan Vintage? Onko rock elämäsi rakkaus vai ilahdutko kaikesta söpöstä? Kurkkaa ihaniin mallistoihimme ja löydä jotain jota et edes tiennyt etsiväsi! 

Rock & Alternative

Mustaa, pitsiä sekä ihania omituisuuksia. Meiltä löydät persoonallisia koruja sekä asusteita ja lahjatavaroita myös rock-, gothic ja alternativetyyliin. 

Taikametsä

Suloisia, värikkäitä ja höpsöjä. Koruja jotka voisivat asustella taikametsässä. Koruissa on ihanaa leikkisyyttä ja runsaasti väriä eikä näitä ole tarkoitettu hillittyjen korujen ystäville! Osa Taikametsä-mallistosta sopii myös lapsille, mutta osa on vain aikuisille tarkoitettuja ihanuuksia! Mallistosta löytyy myös manga-henkisiä koruja sekä asusteita.

Holiday Collection

Kesäisiä, boheemeja koruja kuumiin päiviin! Koruissa on pehmeitä luonnonsävyjä ja materiaaleja sekä raikkaita neonvärejä jotka ovat kuin tehtyjä lomapäiviin palmujen katveessa. Mallistosta löydät myös nilkkakorut sekä lomatunnelmiin sopivat laukut ympäri vuoden. Eihän sitä koskaan tiedä milloin loma jälleen yllättää ja seikkailut kutsuvat!

French Riviera

Upeasta mallistosta löydät trendikkäitä kaulakoruja, rannekoruja sekä korvakoruja. French Riviera-mallistossa on kevyesti boheemia tuntua yhdistettynä ranskalaiseen hienostuneisuuteen. Korut sopivat upeasti lämpimiin kesäpäiviin ja lomille lämpimään, mutta tuovat iloa myös meidän pimeinä talvikuukausina! Koruja on helppo yhdistellä keskenään, samantyyliset tuotteet täydentävät toisiaan.

Paparazzi

Trendikästä street-tyyliä ja klassisia elementtejä yhdistävä PAPARAZZI-mallisto on täynnä näyttäviä koruja sekä korumuodin uutuuksia. Koruja on helppo yhdistää eri tyyleihin.  • Näkymä