Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!

MALLISTOT

Tutustu mallistoihimme – laaja valikoima tyylejä ja tunnelmia

Tervetuloa tutustumaan verkkokauppamme kattavaan mallistovalikoimaan, jossa jokainen korumallisto on suunniteltu vastaamaan erilaisiin makuun ja tilanteisiin. Tarjoamme jotakin jokaiseen tilaisuuteen ja tyyliin, oli kyseessä sitten arkipäiväinen eleganssi tai juhlava loisto.

French Riviera -mallisto vie sinut Välimeren rannikolle, tarjoten koruja, jotka heijastavat Ranskan Rivieran huoletonta glamouria ja tyylikkyyttä. Tämä mallisto on täynnä pastellisävyjä ja merellisiä elementtejä, jotka tuovat ripauksen lomafiilistä arkeesi.

Bohm Paris kokoaa yhteen ranskalaisen estetiikan parhaimmistoa, tarjoten tyylikkäitä ja aikaa kestäviä koruja, jotka sopivat niin päivittäiseen käyttöön kuin erityistilaisuuksiinkin. Korut on suunniteltu kunnioittamaan klassista Pariisin tyyliä, jossa yksinkertaisuus kohtaa sofistikoidun muotoilun.

LEMPI® -mallisto on omistettu modernille romantikolle. Tässä mallistossa korostuvat pehmeät muodot ja sydämelliset yksityiskohdat, jotka sopivat täydellisesti lahjaksi rakkaalle tai itselle hemmotteluhetkeen.

SUGAR SUGAR® -hiusasusteet tarjoaa upeita hiuspantoja, klipsejä sekä scrunchieta kaikissa mahdollisissa väreissä. Nämä korut tuovat päivääsi väriä ja hauskuutta, olipa kyseessä sitten arki tai juhla.

Vanhojentanssit -mallisto on suunniteltu erityisesti nuorille, jotka valmistautuvat yhteen elämänsä tärkeimmistä hetkistä. Mallistossa on sekä klassisia että moderneja koruja, jotka täydentävät täydellisesti vanhojentanssien juhlapukeutumista.

Häihin & juhlaan -mallisto sisältää eleganteja ja juhlavia koruja, jotka on suunniteltu kruunaamaan morsiamen tai juhlavieraan asukokonaisuuden. Mallistosta löytyy niin hillittyjä kuin näyttäviä vaihtoehtoja, jotka lisäävät glamouria jokaiseen juhlatilanteeseen.

Joulu -mallistosta jouluhöpsöt löytävät ihania jouluisia koruja ja muita tuotteitta ympäri vuoden!

Kutsumme sinut sukeltamaan näiden mallistojen maailmaan ja löytämään juuri ne korut, jotka heijastavat henkilökohtaista tyyliäsi ja tuovat iloa elämäsi tärkeisiin hetkiin. Vieraile verkkokaupassamme ja anna itsesi inspiroitua laajasta valikoimastamme – löydä täydelliset korut jokaiseen tilanteeseen.

247 tuotetta
  • Sivu 1 / 3