Venytykset, plugit & tunnelit

Venytykset, plugit ja tunnelit

Osa tämän katergorian tuotteista on saatavana ainoastaan Oulun kivijalkamyymälässä. Aloituskoot sekä 10mm venytyskorut on tällä hetkellä myynnissä vain myymälässämme. 

Laadukkaista materiaaleistamme löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Valitsemme kaikki materiaalit aina huolella, ja voit huoletta valita itsellesi sopivimmat. Löydät valikoimastamme orgaanisia materiaaleja, 316L kirurginteräksestä sekä titaanista valmistettuja koruja sekä suosittuja akryyli- ja silikonikoruja. Harvinaisempia vaihtoehtoja löytyy koristeellisista messinkikoruista

Plugit ovat vankkoja ja tyylikkäitä vaihtoehtoja joiden avulla voit koosta riippuen joko korostaa venytettyä korvalehteä tai tarvittaessa piilottaa venytyksen sillä plugeista löytyy myös korumaisia vaihtoehtoja.

Tunnelit antavat näyttävän ilmeen ja korostavat venytystä upealla tavalla. Tunneleiden kanssa voit käyttää myös hanger tyylisiä korvakoruja jos kaipaat välillä myös roikkuvia korvakoruja.

Venytykseen sopivat erilaiset spiraalit  sekä puikot jotka tuovat mukanaan kiinnostavan visuaalisen elementin. Spiraaleista löytyy myös koristeellisia käsintehtyjä vaihtoehtoja jos kaipaat tyylisi jotakin ainutlaatuista.

Kaikki korvan venytyskorumme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista varmistaaksemme turvallisuuden ja mukavuuden käytössä. Voit luottaa siihen, että valitsemasi korut täyttävät kaikki tarpeesi korvan venyttämisen matkalla.

Selaa valikoimaamme ja löydä täydelliset korut korvan venyttämiseen, oli tyylisi sitten klassinen, rohkea tai innovatiivinen. 


267 tuotetta
  • Sivu 1 / 3