Huulikorut

69 Tuotetta

Huulikorut

Labret-koruista sekä hevosenkengistä ja renkaista löydät kaksi vahvuutta: 1,2mm sekä 1,6mm. Kannattaa aina valita lävistykseen sama vahvuus kuin mitä olet käyttänyt aikaisemminkin niin lävistyksesi pysyy saman kokoisena. 

Labret-koruilla tarkoitetaan yleisimmin huuleen laitettavaa korua jossa toinen pää on tasainen "levy" ja toisessa päässä on ruuvattava pallo, piikki tai muu koru. Labret-koruissa löytyy myös malleja ilman kierteitä, jolloin koruosa työnnetään muoviseen tappiin.

Labret-koruja käytetään myös muissa lävistyksissä, yleisimmin korua näkee korvan alueen lävistyksissä, mm. rusto- ja traguslävistyksissä sekä alakorvan reijissä. 

Hevosenkengällä tarkoitetaan nimensä mukaan hevosenkenkän muotoista "puolirengasta", jonka molemmissa päissä on pallot tai piikit. Kokoa valitessa käy samat halkaisijat kuin mitä olet käyttänyt lävistysrenkaissa.

Lävistysrenkaat ovat yleensä BCR- eli ball closure ring-renkaita, suomeksi pallolukkorenkaita. Näissä renkaissa pallo on korun lukko, joka on kiinni korussa jännitteellä pienien kolojen välissä. Pallo irtoaa korusta kokonaan, apuna voi käyttää lukkorengaspihtejä jos rengas on hyvin jäykkä.

Lisää vaihtoehtoja löytyy Oulun putiikilta!

  • Näkymä
6,95 €