Huulikorut

81 Tuotetta

Huulikorut

Labret-koruista sekä hevosenkengistä ja renkaista löydät kaksi vahvuutta: 1,2mm sekä 1,6mm. Kannattaa aina valita lävistykseen sama vahvuus kuin mitä olet käyttänyt aikaisemminkin niin lävistyksesi pysyy saman kokoisena. 

Labret-koruilla tarkoitetaan yleisimmin huuleen laitettavaa korua jossa toinen pää on tasainen "levy" ja toisessa päässä on ruuvattava pallo, piikki tai muu koru. Labret-koruissa löytyy myös malleja ilman kierteitä, jolloin koruosa työnnetään muoviseen tappiin.

Labret-koruja käytetään myös muissa lävistyksissä, yleisimmin korua näkee korvan alueen lävistyksissä, mm. rusto- ja traguslävistyksissä sekä alakorvan reijissä. 

Hevosenkengällä tarkoitetaan nimensä mukaan hevosenkenkän muotoista "puolirengasta", jonka molemmissa päissä on pallot tai piikit. Kokoa valitessa käy samat halkaisijat kuin mitä olet käyttänyt lävistysrenkaissa.

Lävistysrenkaat ovat yleensä BCR- eli ball closure ring-renkaita, suomeksi pallolukkorenkaita. Näissä renkaissa pallo on korun lukko, joka on kiinni korussa jännitteellä pienien kolojen välissä. Pallo irtoaa korusta kokonaan, apuna voi käyttää lukkorengaspihtejä jos rengas on hyvin jäykkä.

Palautusoikeus

Otathan huomioon että palautusoikeus ei koske lävistyskoruja. (Kuluttajasuojalaki 6:16 art. 3 ja 4. )  Tämän vuoksi kiinnitä erityistä huomiota koon ja mallin valintaan. Suosittelemme mittaamaan sinulle hyvän kokoisen korun jos mahdollista tai kysymään neuvoa alan ammattilaiselta. 

Jos sinulle herää kysymyksiä tai et ole varma mikä koru vaikkapa juuri sinulle sopii voit aina laittaa meille sähköpostia, mutta nopeiten vastauksen saa  jos laitat meille viestin Instagramissa tai Facebookissa. Vastaamme aina työaikana 11-18 heti kun ehdimme!

  • Näkymä