Lävistysrenkaat

250 Tuotetta

BCR & Clicker-renkaat

Kaikki lävistysrenkaamme valmistetaan laadukkaista materiaaleista; valittavana on 316L kirurginteräs sekä G23 luokan titaani joka sopii myös erikoisherkille, sekä ohuemmissa nenärenkaissa myös erittäinlaadukas 925/000 Sterling Hopea. Rengas sopii mainiosti miltei kaikkiin korvanalueen lävistyksiin, kulmakoruksi, nenäkoruksi, huulilävistyksiin (alahuuli), nännilävistyksiin sekä napakoruksi. Renkaissa on valittavana runsaasti eri paksuuksia sekä halkaisijoita, joten varmista aina sopiva koko mittaamalla vanha korusi.

Palautusoikeus

Otathan huomioon että palautusoikeus ei koske lävistyskoruja. (Kuluttajasuojalaki 6:16 art. 3 ja 4. )  Tämän vuoksi kiinnitä erityistä huomiota koon ja mallin valintaan. Suosittelemme mittaamaan sinulle hyvän kokoisen korun jos mahdollista tai kysymään neuvoa alan ammattilaiselta. 

Jos sinulle herää kysymyksiä tai et ole varma mikä koru vaikkapa juuri sinulle sopii voit aina laittaa meille sähköpostia, mutta nopeiten vastauksen saa  jos laitat meille viestin Instagramissa tai Facebookissa. Vastaamme aina työaikana 11-18 heti kun ehdimme!

  • Näkymä