Industrial

Tapit industrial -lävistykseen

Etsitkö laadukasta ja kaunista lävistystappi industrialiisi? Industrial-lävistys on näyttävä ja rohkea valinta, ja tarjoamme korkealaatuisia koruja tähän erityiseen lävistykseen.

Korujen materiaaleina käytämme samoja korkealaatuisia vaihtoehtoja kuin muissakin myymissämme lävistyskoruissa. Allergiaystävällinen titaani, laadukas 316L kirurginteräs sekä huolellisesti hiotut Cubic Zirconia -kristallit ovat käytössä myös industrial-lävistykseen tarkoitetuissa koruissamme.

Valikoimastamme löydät monipuolisia vaihtoehtoja industrial-lävistyksen koruihin, olivatpa ne sitten yksinkertaisempia perusmalleja tai koristeellisempia vaihtoehtoja. Näiden korujen avulla voit ilmaista persoonallisuuttasi ja tyyliäsi rohkeasti ja tyylikkäästi.

Tutustu industrial-lävistykseen tarkoitettujen korujemme valikoimaan ja löydä juuri sinulle sopiva koru, joka täyttää korkeimmatkin odotuksesi laadusta, tyylistä ja käytön mukavuudesta.

Huomaathan että korvan muoto ja lävistyksen paikka vaikuttavat korun istuvuuteen juuri sinun lävistyksessäsi. Jos olet epävarma korun sopivuudesta lävistykseesi kysy apua valintaan meiltä tai muilta lävistyskorujen ammattilaisilta saadaksesi juuri oikeanlaisen korun sinun tarpeisiisi. Autamme mielellämme!


16 tuotetta
  • Sivu 1 / 1