Hevosenkengät

13 Tuotetta

Hevosenkengät

Hevosenkenkämme valmistetaan laadukkaista materiaaleista; valittavana on 316L kirurginteräs sekä G23 luokan titaani joka sopii myös erikoisherkille. Hevosenkenkä sopii mainiosti miltei kaikkiin korvanalueen lävistyksiin, kulmakoruksi, huulilävistyksiin (alahuuli), nännilävistyksiin sekä napakoruksi. Ihanan monikäyttöinen malli vastaa aina halkaisijaltaan rengasta, joten voit mitata sopivan koon itsellesi sopivan renkaan koosta. Meidän valikoimamme hevosenkengistä on aina irrotettavissa molemmat pallot, joten korun ulkonäköä on helppo muutella irtopallojen avulla!

Palautusoikeus

Otathan huomioon että palautusoikeus ei koske lävistyskoruja. (Kuluttajasuojalaki 6:16 art. 3 ja 4. )  Tämän vuoksi kiinnitä erityistä huomiota koon ja mallin valintaan. Suosittelemme mittaamaan sinulle hyvän kokoisen korun jos mahdollista tai kysymään neuvoa alan ammattilaiselta. 

Jos sinulle herää kysymyksiä tai et ole varma mikä koru vaikkapa juuri sinulle sopii voit aina laittaa meille sähköpostia, mutta nopeiten vastauksen saa  jos laitat meille viestin Instagramissa tai Facebookissa. Vastaamme aina työaikana 11-18 heti kun ehdimme!