FLASH SALE -15% (voimassa 23.6. saakka)

Septumkorut

Renkaat, hevosenkengät ja tapit septumiin

Etsitkö uutta lävistyskorua septum-lävistykseesi? Valikoimastamme löydät korkealaatuiset lävistyskorut jotka on suunniteltu erityisesti septum-lävistyksiin. 

Arkeen sopivat perusmallimme kuten renkaat erilaisilla kiinnityksillä ja perinteiset hevosenkengät, tarjoavat sinulle mahdollisuuden ilmaista tyyliäsi päivittäin. Nämä korut ovat suunniteltu huolellisesti niin että ne ovat mukavia ja kestäviä käytössä. Voit luottaa siihen, että valikoimamme perusmallit täyttävät kaikki käytännölliset vaatimukset. 

 Jos taas kaipaat ylimääräistä säihkettä, valikoimastamme löytyy myös upeita septum-koruja, jotka on koristeltu aidoilla Cubic Zirconia -kristalleilla. Nämä upein yksityiskohdin viimeistellyt korut tuovat eleganttia ja ylellisyyttä lävistykseesi, takuulla erottuen edukseen. Kaikki käyttämämme materiaalit ovat huolellisesti tutkittuja ja turvallisia joten voit käyttää korujamme luottavaisin mielin.  

Romeon & Julian septum-lävistyskorut yhdistävät laadun, tyylin ja turvallisuuden. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen koru, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja täyttää toiveesi!

102 tuotetta
  • Sivu 1 / 2