Näytä kaikki miesten tuotteet

Tutustu miesten koruvalikoimaan

Tästä tuoteryhmästä löydät kaikki miesten korut samasta kätevästä paikasta. Riippumatta siitä, etsitkö aitoa hopeaa vai kestävää kirurginterästä, meillä on laaja valikoima koruja, jotka sopivat jokaisen miehen tyyliin ja tarpeisiin.  

Rannekorut:

Rannekorut ovat hillitty tapa tuoda persoonallisuutta ja tyyliä asuusi. Valikoimastamme löytyy monenlaisia rannekoruja, aina tyylikkäistä ja hillityistä malleista rohkeampiin ja näyttävämpiin vaihtoehtoihin. Valitse rannekoru, joka heijastaa omaa tyyliäsi ja mielenkiintoisen yksityiskohdan vaikka työpukeutumiseen. 

Kaulakorut:

Kaulakorut ovat aina olleet tyylin symboli miehille. Tarjoamme valikoiman kaulakoruja, jotka vaihtelevat klassisista ja yksinkertaisista malleista moderneihin ja rohkeisiin koruihin. Olitpa menossa juhliin tai etsit päivittäistä lisäystä tyyliisi, löydät täältä täydellisen kaulakorun. 

Korvakorut:

Korvakorut ovat upea tapa tuoda persoonallisuutta ja piristystä ilmeeseesi. Valikoimastamme löytyy korvakoruja, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin ja tyyleihin. Voit valita yksinkertaiset nappikorut tai rohkeammat renkaat - valinta on sinun!  

Olitpa sitten etsimässä korua arkea piristäväksi yksityiskohdaksi tai hakusessa erityinen lahja rakkaalle miehellesi, löydät sen täältä. Tervetuloa tutustumaan laajaan miesten koruvalikoimaamme, jossa yhdistyvät laatu, tyyli ja monipuolisuus.

Lisää vaihtoehtoja löydät Oulun putiikilta!

365 tuotetta
  • Sivu 1 / 4