Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!

Miesten rannekorut

Nahkaa, terästä ja luonnonkiviä miehille

Meiltä löydät laadukkaita rannekoruja, jotka sopivat monenlaiseen tyyliin ja tilanteeseen. Oli tyylisi sitten klassinen, moderni, boheemi tai rohkea, meillä on rannekoru juuri sinulle.  

Aito hopea: 

Jos arvostat perinteistä ja ajatonta tyyliä, aito hopea on valintasi. Valikoimastamme löydät laadukkaita hopeisia rannekoruja, jotka kestävät aikaa ja tuovat klassista tyyliä asukokonaisuuteesi.  

Kirurginteräs:

Kirurginteräs on erinomainen valinta niille, jotka haluavat kestäviä ja huoltovapaita koruja. Kirurginteräskorut ovat huolettomia ja niissä on erinomainen hinta-laatusuhde.

Nahka: 

Nahka lisää rannekoruun rouheaa tuntua ja persoonallisuutta. Nahkaiset rannekorut ovat suosittuja rentoihin tyyleihin, ja ne antavat ilmeellesi omaperäisyyttä. 

Luonnonkivet:

Luonnonkivet tuovat rannekoruihin luonnollista energiaa. Valikoimastamme löydät rannekoruja, joissa käytetään erilaisia luonnonkiviä, kuten onyksia, tiikerinsilmää ja laavakiveä. Kivet tuovat koruihin väriä ja merkityksellisyyttä.  

Monipuoliset tyylit:  

Riippumatta siitä, etsitkö yksinkertaista ja hillittyä rannekorua päivittäiseen käyttöön vai näyttävämpää rannekorua erityistilaisuuksiin, meillä on laaja valikoima eri tyylejä ja malleja. Valitse rannekoru, joka heijastaa omaa persoonallisuuttasi ja tyylisi.  Rannekorut eivät ole vain lisävarusteita, ne ovat tapa ilmaista omaa tyyliäsi ja persoonallisuuttasi. Tutustu laajaan miesten rannekoruvalikoimaamme ja löydä se täydellinen koru, joka tekee asustasi erityisen.

79 tuotetta
  • Sivu 1 / 1