Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!

Näytä kaikki napakorut

Napakorut

Etsikö kaunista ja turvallista napakorua? Tarjoamme laajan valikoiman napakoruja, joista löydät niin tyylikkäät peruskorut kuin myös upeat Premium-mallit, joiden kivinä säihkyvät aidot Cubic Zirconiat.

Napakoruissamme käytämme aina titaanisia tai 316L kirurginteräksisiä varsiosia, mikä takaa korujen kestävyyden ja turvallisuuden. Materiaalimme eivät haalistu käytössä ja korut on vaivatonta puhdistaa tarvittaessa samalla tavalla kuin aidot hopeakorut. Voit luottaa siihen, että napakorujemme väri säilyy intensiivisenä ja kiiltävänä pitkään.

Premium-mallien Cubic Zirconiat tuovat napakoruillesi ylellisen säihkyvyyden ja korkealuokkaisen ilmeen. Valikoimamme kattaa napakoruja monessa eri koossa, joten jokaiselle löytyy kauniisti istuva ja sopivan kokoinen koru. Olipa tyylisi sitten klassinen tai rohkea, meiltä löydät napakorun, joka täydentää persoonallisuuttasi.

Romeon & Julian napakorut ovat korkealaatuisia ja tyylikkäitä valintoja, jotka sopivat niin arkeen kuin ihaniin päiviin rannalla. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen napakoru, joka korostaa ainutlaatuisuuttasi ja tyyliäsi.


233 tuotetta
  • Sivu 1 / 3