Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!

Roikkuvat napakorut

Koristeelliset pitkät napakorut

Etsitkö näyttävää napakorua täydentämään tyyliäsi? Valikoimamme roikkuvat napakorut ovat täydellinen valinta kun haluat korostaa persoonallista tyyliäsi ja tuoda näyttävyyttä asuusi. Nämä kauniit napakorut ovat erityisen ihastuttavia rannalla ja aurinkoisina kesäpäivinä.

Korkealaatuiset materiaalit, kuten allergiaystävällinen titaani, laadukas 316L kirurginteräs ja koristeosien aito, täysin nikkelivapaa hopea, tekevät näistä napakoruista sekä turvallisia että kestäviä käyttää. Titaani ja kirurginteräs ovat erinomaisia valintoja herkälle iholle, ja nikkelivapaan hopean ansiosta voit nauttia koruistamme huolettomasti ilman pelkoa että korusta kuluu väri käytössä.

Kivinä käytämme huolellisesti hiotuita Cubic Zirconia -kristalleja, jotka tuovat koruihin kimaltavaa eleganssia. Roikkuvat napakorumme ovat täydellinen tapa lisätä ripaus luksusta ja näyttävyyttä jokaiseen tilaisuuteen.

Tutustu valikoimaamme ja löydä roikkuvat napakorut, jotka täydentävät täydellisesti aurinkoista tyyliäsi ja tuovat kauneutta jokaiseen hetkeen.


87 tuotetta
  • Sivu 1 / 1