R &J on kotimainen perheyritys!

Lyhyet napakorut

Kiinteät napakorut aktiiviseen arkeen

Etsitkö käytönnöllistä napakorua joka tuo kuitenkin ihanan yksityiskohdan tyyliisi? Kiinteillä koruosilla varustetut napakorut ovat roikkuvakoristeisia napakoruja helppokäyttöisempiä ja sopivat hyvin jos kaipaat korultasi kauneuden lisäksi käytännöllisyyttä. Nämä napakorut soveltuvat erinomaisesti arkikäyttöön ja tarjoavat tyylikkään vaihtoehdon.

Kiinteät koruosat tekevät napakoruista helppokäyttöisiä ja varmistavat, että korut pysyvät tukevasti paikoillaan päivän aikana. Näin ne tarjoavat huomaamattoman ja käytännöllisen ratkaisun niille, jotka arvostavat sekä mukavuutta että tyyliä koruissaan.

Napakoruissamme on aina allergiaystävällisestä titaanista tai laadukkaasta 316L kirurginteräksestä valmistetut varsiosat ja koristeosat valmistetaan aidosta nikkelivapaasta hopeasta. Kivinä koruissa käytetään kauniisti säihkyviä Cubic Zirconia -kristalleja.

Valikoimamme kattaa eri kokoisia napakoruja, joten jokainen voi löytää itselleen sopivan kauniisti istuvan korun arkeen. Tutustu valikoimaamme ja löydä napakoru, joka täyttää tarpeesi sekä tyylikkyyden että käytännöllisyyden suhteen.

184 tuotetta
  • Sivu 1 / 2