Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!

Labret-korut

Tutustu labret -tappikorujen valikoimaan

Etsitkö lävistykseesi kaunista ja käytännöllistä labret -tappia? Labret-korut ovat erinomainen valinta monenlaisiin lävistyksiin, tarjoten miellyttävän ja monikäyttöisen vaihtoehdon. Valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit ilmaista omaa tyyliäsi.

Labret-koruista löytyy kolmea eri paksuutta: 1 mm, 1,2 mm ja 1,6 mm. Näistä ohuet vaihtoehdot käyvät eri lävistyksiin lisäksi myös tavallisiin korvareikiin. Ne ovatkin nousseet suosituiksi "nap earrings" -korvakoruiksi jotka eivät paina korvalehteä nokostenkaan aikana.


Korkealaatuiset materiaalit, kuten titaani, 316L kirurginteräs ja aito kulta, takaavat labret-korujen mukavuuden, turvallisuuden ja pitkäikäisyyden käytössä. Voit luottaa siihen, että valitsemasi labret-koru on paitsi tyylikäs myös valmistettu huolella valituista, turvallisista materiaaleista.

Pitkä kokemuksemme lävistyskoruista varmistaa, että saat käyttöösi laadukkaat ja turvalliset korut. Selaa valikoimaamme ja löydä täydellinen labret-koru, joka täyttää odotuksesi tyylikkyydestä ja käytännöllisyydestä.

242 tuotetta
  • Sivu 1 / 3