Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!

Vanhojentanssit

Tanssien ihanimmat korut ja asusteet

Wanhat on monille tärkeä juhlapäivä johon panostetaan ja johon puku sekä siihen kuuluvat asusteet valitaan huolella. Usein kokonaisuutta aletaankin suunnitella heti lukioon pääsyn varmittua. Minkälainen puku, korut ja kampaus olisi parhaat. Ideoita etsitään niin Instagramista kuin Pinterestistä ja tietysti myös kurkitaan liikkeiden valikoimaa ja mietitään mistä löytyy paras valikoima ja toivottavasti myös sellaiset korut vanhojentansseihin mitä ei olisi ihan kaikilla.

Meiltä löydät laajan valikoiman upeita koruja sekä asusteita Vanhojentansseihin

Korvakoruissa sekä kaulakoruissa valikoimaa löytyy näyttävistä strassikoruista pieniin ja siroihin aitoihin hopeakoruihin. Koruista löytyy klassista hopeanväristä pohjaa kimalluksilla ja helmillä tai edellisten yhdistelmillä. Lisäksi meillä on aina valikoimassa myös kullanvärisessä- sekä ruusukullanvärisessä pohjassa olevia korvakoruja, kaulakoruja sekä rannekoruja. Jos sinulla ei ole korvareikiä, voi meillä osaan malleista saada myös klipsikiinnityksen. 

Voit valita joko valmiin setin tai yhdistellä oman kokonaisuutesi valikoimastamme. Jos et löydä verkkokaupan valikoimasta juuri sinulle sopivaa mallia, kannattaa tulla käymään kivijalkaliikkeellämme jossa malleja löytyy vielä enemmän kuin verkkokaupassa. Liikkeellä löytyy valikoimaa myös värillisten juhlakorujen ystäville; valittavana on mm. vaaleanpunaisia, violetteja sekä mustia koruja.

Hiuskorut 

Hiuskoru on ollut viime vuosina yksi tärkeimmistä yksityiskohdista juhlapukeutumisessa. Hiuskoru kruunaa juhlakampauksen tai muuttaa yksinkertaisenkin kampauksen hetkessä juhlaan sopivaksi.

Hiuskoruista suosituimpia ovat aina tyylikkäät hiuskammat jotka sopivat erittäin hyvin erilaisiin nutturakampauksiin sekä moniin muihin tyyleihin. Kampakiinnitys on helppo asettaa kampaukseen ja sillä saa luotua ihanan yksityiskohdan joka kimaltelee juuri sopivasti tanssin pyörteissä.

Yksi monikäyttöisimmistä koruista on pitkät köynnösmäiset korut jotka sopivat monenlaisiin kampauksiin sekä ovat ihana vaihtoehto perinteiselle tiaralle sekä pannalle. Köynnösmäinen koru istutetaan kampauksiin pinnejen (joissakin tapauksissa solmiamisnauhojen) avulla eikä tällöin ole pelkoa että koru painaisi tai tuntuisi hankalalta juhlapäivänä.

Tiarat ovat viime vuosina tulleet takaisin suosioon, eikä ihme, kuka nyt ei haluaisi päiväänsä prinsessana. Tiaroissa malleistamme löytyy siroja malleja jotka ovat hillittyjä ja yksinkertaisia, mutta myös upeita, säihkyviä kruunuja näyttävän ja kimalluksen ystävällille. Suurin osa tiaravalikoimastamme on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan Oulun kivijalkaliikkeellä, mutta verkkokaupasta löytyy myös kauniita vaihtoehtoja.

Kristallispiraalit sekä nutturaneulat ovat ihana vaihtoehto jos et halua kampaukseesi isoa korua, ainoastaan hieman säihkettä! Spriraalit sopivat hyvin myös matalaan kampaukseen (esim. lettikampaukseen) ja nutturaneulat ovat täydellisiä somistamaan nutturoita. Valikoimastamme löytyy klassisia kirkkaita malleja, mutta myös runsas valikoima värillisiä hiusspiraaleja sekä nutturaneuloja.

Ihanaa juhlapäivää!

507 tuotetta
  • Sivu 1 / 6