Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!

18mm venytykset ja tunnelit

Plugit, venytyskorut sekä tunnelit

18mm venytyskorut on loppuunmyyty verkkokaupasta mutta Oulun myymälästä löydät laajan valikoiman 18mm plugeja, tunneleita ja venytyskoruja.

Laadukkaat venytyskorut sekä plugit ja tunnelit 18mm korvareikiin. Valikoimastamme löydät venytysspiraalien- & puikkojen lisäksi laajan valikoiman 316L kirurginteräksestä, akryylista sekä orgaanisista materiaaleista valmistettuja plugeja ja tunneleita.

Valikoimastamme löydät monenlaisia venytyskoruja, kuten plugit, tunnelit, spiraalit ja venytyspuikot, jotta voit valita korut, jotka sopivat omaan makuusi. Olipa valintasi sitten perinteinen ja hillitty plugi, näyttävä spiraali tai koristeellinen tunneli, meillä on koru, joka täyttää kaikki tyylimieltymykset.

18 mm venytyskorut mahdollistavat vaikuttavan ja uniikin ilmeen luomisen. Korujemme laadukkaat materiaalit ja tarkka suunnittelu takaavat korujen mukavuuden ja turvallisuuden käytössä.

Meidän vankka kokemus ja asiantuntemus lävistyskorujen alalla varmistavat, että saat käyttöösi laadukkaat ja tyylikkäät 18 mm venytyskorut. Selaa valikoimaamme ja löydä täydelliset korut, jotka vastaavat odotuksiasi.

0 tuotetta
  • Sivu 1 / 1