Lasten hopeakorut

254 Tuotetta

Hopeiset korvakorut sekä kaulakorut perheen pienimmille

Tarjoamme laajan valikoiman aitoja hopeakoruja, jotka on suunniteltu erityisesti lasten tarpeisiin. Lasten hopeakorut ovat pieniä, siroja sekä helppoja käytössä. Korujen materiaalina on laadukas Sterling Hopea. Sterling Hopea on allergiaystävällinen ja se soveltuu hyvin myös herkimmille. Sterling Hopealla tarkoitetaan hopeaa jonka pitoisuus 925/000 eli hopeaseoksessa on 92,5% hopeaa ja loput kuparia. Sterling Hopea on täysin nikkelivapaa materiaali. 


Kaikki tuoteryhmämme korut, olivatpa ne sitten ihastuttavia hopeanappeja, roikkuvia korvakoruja, renkaita tai kaulakoruja, valmistetaan aidosta 100% nikkelivapaasta sterling hopeasta. Tämä tarkoittaa, että voit huoletta antaa lapsen käyttää korujamme, sillä ne sopivat myös allergisille.

Lasten hopeakorumme on suunniteltu huomioiden lapsen mukavuus ja turvallisuus. Korut ovat matalia, keveitä ja erittäin miellyttäviä käyttää, mikä tekee niistä täydellisen valinnan aktiivisille lapsille, jotka rakastavat leikkiä ja liikkua.

Valikoimastamme löytyy monipuolinen valikoima koruja, joista voit valita lapsesi persoonallisuuteen sopivimman. Kimaltavat mallit tuovat ripauksen säihkettä prinsessatyyliin rakastuneille, kun taas emalikoristeiset kivettömät mallit ovat ihanteellisia pienille seikkailijoille. Koruista löytyy erilaisia eläimiä, edustettuna ovat niin kissat, koirat, hevoset, kalat, laamat ja paljon muita eläinmaailman hahmoja sekä kauniita kukkia, sydämiä, harrastusaiheisia koruja ja mielikuvituksellisia satuhahmoja.

Anna lapsellesi lahja joka tuo iloa pitkäksi aikaa ja tutustuttaa lapsen korujen ihmeelliseen maailmaan. Tutustu valikoimaamme ja löydä se täydellinen hopeakoru, joka tekee jokaisesta päivästä erityisen!

  • Näkymä