FLASH SALE -15% (voimassa 23.6. saakka)

Näytä kaikki lasten tuotteet

Perheen pienille ihanat korut ja asusteet

Mitä kaikkea ihanaa perheen pienimmille löytyykään! Hiuskoruja, hopeakoruja, lompakoita ja muita ihania lahjaideoita. Lastenkorujen aihemaailma on satumainen ja koruista voi löytää miltei mitä vain. Yksisarviset, ketut ja muut metsän ja mielikuvituksen eläimen seikkailevat sulassa sovussa. 

Haluamme tuoda lasten päiviin iloa ja väriä mutta haluamme tehdä lasten päivistä myös huolettomia. Lasten hopeakorut jotka tarjoamme ovat ennen kaikkea turvallisia ja korkealaatuisia. Hopeakorut on suunniteltu niin että tarttuminen on mahdollisimman vähäistä ja korut tuntuvat mukavalta käytössä. Kaikki hopeakorumme ovat 100% nikkelittömiä, jotta voimme taata lapselle turvallisen käyttökokemuksen.

Korujemme valikoima hurmaa värikkyydellään ja suloisilla eläinhahmoillaan ja muilla suloisilla elementeillä jotka tekevät jokaisesta korusta ikimuistoisen ja lapsesi hymyn vielä leveämmäksi. Inspiroidu valikoimastamme, joka sisältää leikkisiä kaulakoruja, riipuksia ja korvakoruja.

Valikoimamme sisältää myös muita ihastuttavia tuotteita, kuten lasten lompakoita, laukkuja, hiuskoristeita ja lahjatavaroita. Anna lapsellesi mahdollisuus loistaa persoonallisilla hiuskoruilla, säilyttää aarteitaan tyylikkäässä lompakossa ja kantaa mukanaan suosikkiasioitaan suloisessa laukussa.

Meidän tehtävämme on tehdä lasten maailmasta vieläkin ihanampi, ja valikoimamme on suunniteltu tuomaan iloa ja väriä jokaiseen päivään. Tee lapsellesi tai läheisellesi unohtumaton lahjaostos valitsemalla aitojen hopeakorujen ja muiden hurmaavien tuotteidemme joukosta.

427 tuotetta
  • Sivu 1 / 5