FLASH SALE -15% (voimassa 23.6. saakka)

Lasten korvakorut

Korvakorut lapsille

Löydät valikoimastamme ihania nappeja sekä roikkukorvakoruja perheen pienimmille. Korvakoruissa on turvalliset materiaalit ja lasten  maailmasta tuttuja suloisia aiheita jotka ovat varmasti mieleisiä lahjoja. Osaan malleista voit valita myös klipsivaihtoehdon jos reikiä ei vielä ole!

Sterling Hopeiset korvakorut

Korvakoruissamme yhdistyvät laatu, turvallisuus ja leikkisyys. Löydät meiltä ihastuttavia hopeanappeja, renkaita ja roikkukorvakoruja, jotka on valmistettu parhaista materiaaleista ja ovat kevyitä käytössä. Jokainen koru on suunniteltu huomioiden lapsen mukavuus ja turvallisuus, ja ne ovat täydellinen valinta pienten seikkailijoiden koristautumiseen.

Värikkäiden ja hauskojen eläin- ja herkkukorvakorujen valikoimamme tuo iloa ja persoonallisuutta lapsen korvien koristeluun. Kukapa voisi vastustaa suloista eläinkorvista tai herkullisia hampurilaiskorvakoruja? Valitse lapsellesi koru, joka kuvastaa heidän persoonallisuuttaan ja tuo hymyn heidän kasvoilleen.


Persoonalliset korvakorut eri koukkuvaihtoehdoin

Hopeakorvakorujen lisäksi löydät meiltä vaihtuvan valikoiman ihania muovista, polymeerisavesta sekä puusta valmistettuja korvakoruja jotka sopivat hyvin kouluikäisille lapsille. Näissä korvakoruissa on herkullisia värejä ja hauskoja hahmoja jotka tuovat iloa lapsen arkeen. 

Suurinpaan osaan korvakoruista on mahdollista valita lapselle parhaiten sopiva koukkumateriaali; valittavana on 316L kirurginteräs, sterling hopea sekä titaani. Korvakoruihin on mahdollista saada myös klipsikiinnitys jos lapsella ei vielä ole korvareikiä mutta korvakorujen käyttö kiinnostaisi. Vaihdamme valitsemasi koukut aina paikoilleen joten korvakorut ovat valmiit käyttöön saapuessaa sinulle.

Titaaniset ja kirurginteräksiset korvakorut

Valikoimastamme löydät myös kokonaan titaanista ja 316L kirurginteräksestä valmistetut korvakorut. Korvakoruista löytyy sekä perinteisiä nappeja että lävistyskorutyyppisiä vaihtoehtoja jotka vastaavat lävistäjän ensikoruina käyttämiä koruja, mutta tuovat vaihtelua lapsen koruihin. Jos haluat ostaa lapsellesi ensikoruina käytettävien korujen kaltaiset korut on yleisin lävistäjien käyttämä vahvuus korvanlävistävässä osassa 1,2mm. Vaihtokoruina käytettävät korut ovat tätä ohuempia.

253 tuotetta
  • Sivu 1 / 3