R &J on kotimainen perheyritys!

Lasten kaulakorut

Kaulakorut lapsille

Suloinen kaulakoru on mieluinen lahja lapselle. Ihanista kaulakoruistamme löydät niin aidot hopeiset kaulakorut kuin puuhelmet. Lasten kaulakoruista löytyy vaihtoehtoja suloisista eläimistä ihanan kimaltaviin sydämiin! 


Aidot hopeakaulakorut


Valikoimastamme löydät kauniita, aidosta hopeasta valmistettuja kaulakoruja, jotka on suunniteltu erityisesti lasten iloksi. Jokainen korumme on huolella valmistettu, jotta voimme tarjota laadukkaita ja turvallisia vaihtoehtoja pienille seikkailijoille. Aidot hopeakorumme valmistetaan täysin nikkelivapaasta Sterlign Hopeasta joka sopii hyvin myös allergisille korujen käyttäjille. Hopeakorut ovat litteitä, keveitä ja siroja, joten ne ovat mukavia käyttää ja sujahtavat helposti paidan alle piiloon tarvittaessa.

Muut lasten kaulakorut


Voit valita lapsellesi korun, joka heijastelee heidän mieltymyksiään ja harrastuksiaan. Eläinaiheiset korut, kuten kissat, koirat ja hevoset, tuovat mukanaan leikkisyyttä piristämään lapsen arkea ja koristamaan juhlaa.

Anna lapsellesi mahdollisuus ilmaista itseään ja tuntea itsensä erityiseksi valitsemalla meidän lasten kaulakoruista. Tutustu valikoimaamme ja löydä se täydellinen koru, joka tekee jokaisesta päivästä ikimuistoisen!

64 tuotetta
  • Sivu 1 / 1