Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
Titaaninen napakoru turkoosilla kukalla|Pretty Small Flower

Titaaninen napakoru turkoosilla kukalla|Pretty Small Flower

29,80 €
sis. 24 % ALV
Laadukas napakoru titaanivarrella ja aidoilla hopeisilla koruosilla. Korussa on kauniin turkoosi kukkakoriste. Korusta eivät kulu värit käytössä.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Titaaninen napakoru turkoosilla kukalla|Pretty Small Flower

Kaunis kukkanapakoru jossa on titaanista valmistettu varsiosa sekä pallo. Korun yläpallo on 5mm. Napakorun koristeosa on valmistettu Sterling Hopeasta, joten tästä korusta ei kulu väri kovassakaan käytössä. Kivinä korussa ovat upeasti kimaltavat Cubic Zirconia-kivet. Kaikki kivet on kiinnitetty kynsi-istutuksella, tämä takaa kivien pysyvyyden kovassakin käytössä.

Tämä napakoru on oikea valinta jos olet allerginen tai herkkä sillä titaani sekä Sterling Hopea ovat täysin nikkelivapaita ja turvallisia materiaaleja. Kummastakaan materiaalista ei koskaan kulu väri ja tarvittaessa voit kirkastaa napakorun koristeosan hopeankiillotusliinalla.

Tässä napakorussa kaunis, pienehkö koruosa joka jonkun verran suurempi kuin ensilävistyskorun alapallo. Malli on hyvä valinta, jos haluat hieman näyttävämmän korun mutta et kuitenkaan halua isoa koruosaa.

Jos kaipaat napakoruusi lisää kimallusta, voit ostaa koruun kimaltavan yläpallon täältä. 

  • Tapin koko: 1,6mm/10mm
  • Koristeosa: 14mm
  • Materiaali: G23titaani/Cubic Zirconia/Sterling Hopea
  • Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136)
  • Väri: hopea/turkoosi/titaani (titaaninen varsiosa on luonnossa tummempi kuin kuvassa)

Mikä koko napakoruun?

Valitsethan napakorun varrenpituuden huolella. Jos olet epävarma kahden koon välillä suosittelemme valitsemaan isomman koon sillä ylimääräinen pituus ei koskaan ole haitaksi, mutta liian lyhyt koru puristaa ja saattaa aiheuttaa lävistyksen kipeytymisen. Yleisimpiä kokoja vaihtokoruissa ovat 8-10mm pituiset korut, mutta kannattaa ottaa huomioon että tämä vaihtelee runsaasti eri ihmisten välillä. Suosittelemme mittaamaan jo olemassa olevan korun jotta saat valittua oikeanpituisen korun.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.