Titaaninen napakoru, Mini Cubic Zirconia (hopea)

Titaaninen napakoru, Mini Cubic Zirconia (hopea)

24,80 €
sis. 24 % ALV
Laadukas napakoru titaanivarrella ja aidoilla hopeisilla koruosilla. Napakoru on täysin nikkelivapaa eikä siitä kulu värit kovassakaan käytössä.
Saatavuus 9 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Titaaninen napakoru, Mini Cubic Zirconia (hopea)

Laadukas napakoru, jossa on titaaninen varsiosa 5mm yläpallolla. Napakorun koristeosa on valmistettu Sterling Hopeasta, joten tästä korusta ei kulu väri kovassakaan käytössä. Kivenä korussa ovat upeasti kimaltava Cubic Zirconia, joka on kiinnitetty kynsi-istutuksella. Tämän ansiosta kivi pysyy todella hyvin kiinni korussa. 

Tämä napakoru on oikea valinta jos olet allerginen tai herkkä sillä titaani sekä Sterling Hopea ovat täysin nikkelivapaita ja turvallisia materiaaleja. Kummastakaan materiaalista ei koskaan kulu väri ja tarvittaessa voit kirkastaa napakorun koristeosan hopeankiillotusliinalla.

Tässä napakorussa siro koristeosa ja koru sopii parhaiten pienten napakorujen ystäville.

Jos kaipaat napakoruusi lisää kimallusta, voit ostaa koruun kimaltavan yläpallon täältä. 

  • Tapin koko: 1,6mm/7mm, 8mm, 10mm
  • Koristeosa: 6mm
  • Materiaali: G23titaani/Cubic Zirconia/Sterling Hopea
  • Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136)
  • Väri: hopea/kirkas/titaani (titaaninen varsiosa on luonnossa tummempi kuin kuvassa)

Mikä koko napakoruun?

Valitsethan napakorun varrenpituuden huolella. Jos olet epävarma kahden koon välillä suosittelemme valitsemaan isomman koon sillä ylimääräinen pituus ei koskaan ole haitaksi, mutta liian lyhyt koru puristaa ja saattaa aiheuttaa lävistyksen kipeytymisen. Yleisimpiä kokoja vaihtokoruissa ovat 8-10mm pituiset korut, mutta kannattaa ottaa huomioon että tämä vaihtelee runsaasti eri ihmisten välillä. Suosittelemme mittaamaan jo olemassa olevan korun jotta saat valittua oikeanpituisen korun.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: PBN070