Hopeinen napakoru titaanivarrella|Crystal Cross -kimaltava risti

Hopeinen napakoru titaanivarrella|Crystal Cross -kimaltava risti

24,80 €
sis. 24 % ALV
Laadukas napakoru titaanivarrella ja aidoilla hopeisilla koruosilla. Napakoru on täysin nikkelivapaa eikä siitä kulu väri kovassakaan käytössä.
Saatavuus 6 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Hopeinen napakoru titaanivarrella|Crystal Cross -kimaltava risti

Kaunis napakoru on valmistettu parhaista materiaaleista; titaanista sekä aidosta hopeasta. Korun lävistävä osa sekä pallo titaanisia ja napakorun koristeosa on valmistettu Sterling Hopeasta, joten tästä korusta ei kulu väri kovassakaan käytössä. Kivinä korussa ovat upeasti kimaltavat Cubic Zirconia-kivet joista kaikki on kiinnitetty kynsi-istutuksella joka takia kivet pysyvät todella hyvin kiinni korussa. 

Tämä napakoru on oikea valinta jos olet allerginen tai herkkä sillä titaani sekä Sterling Hopea ovat täysin nikkelivapaita ja turvallisia materiaaleja. Kummastakaan materiaalista ei koskaan kulu väri ja tarvittaessa voit kirkastaa napakorun koristeosan hopeankiillotusliinalla.

Tässä napakorussa siro ristinmuotoinen koristeosa.

Jos kaipaat napakoruusi lisää kimallusta, voit ostaa koruun kimaltavan yläpallon täältä. 

  • Tapin koko: 1,6mm/useita varrenpituuksia
  • Koristeosan pituus: 1,3cm.
  • Materiaali: G23titaani/Cubic Zirconia/Sterling Hopea
  • Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136)
  • Väri: hopea/kirkas/titaani

Mikä koko napakoruun?

Valitsethan napakorun varrenpituuden huolella. Jos olet epävarma kahden koon välillä suosittelemme valitsemaan isomman koon sillä ylimääräinen pituus ei koskaan ole haitaksi, mutta liian lyhyt koru puristaa ja saattaa aiheuttaa lävistyksen kipeytymisen. Yleisimpiä kokoja vaihtokoruissa ovat 8-10mm pituiset korut, mutta kannattaa ottaa huomioon että tämä vaihtelee runsaasti eri ihmisten välillä. Suosittelemme mittaamaan jo olemassaolevan korun jotta saat valittua oikeanpituisen korun.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: PBN061-NF