Hopeinen riipus, Delicate Tree of Life
Hopeinen riipus, Delicate Tree of Life

Hopeinen riipus, Delicate Tree of Life

22,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Hopeinen kaulakoru on täydellinen lahjaidea. Siro pitsimäinen riipus voi olla kaulassa koko ajan muistuttamassa antajastaan.

Saatavuus 3 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Hopeinen riipus, Delicate Tree of Life

Siro hopeinen riipus on helppo ja mukava käytössä. Pienen kokonsa vuoksi koru helppo sujauttaa välillä paidan alle piiloon! Hopeakorut kestävät hyvin käyttöä ja voitkin pitää korua koko ajan kaulassa, myös suihkussa ja saunassa. Kauniissa pitsimäisessä riipuksessa on kuvattuna siro elämänpuu. Riipukseen on istutettu kymmenen kirkasta Cubic Zirconiaa. 

Tämä koru ei sisällä ketjua. Jos haluat riipuksen ketjulla, löydät sen täältä.

  • Materiaali: Sterling Hopea/Cubic Zirconia
  • Koko (riipus): 20mm *15mm
  • Riipuksessa 10 käsin istutettua Cubic Zirconiaa
  • Nikkelivapaa

Voit ajatella koruja joissa kuvataan puu  juuri sinä mitä ne ovat; kauniita koruja tai hakea syvällisempää merkitystä symboliikasta.

Jos sinua kiinnostaa puun symbolinen merkitys on se laaja ja löytyy helposti Googlettamalla sanat elämänpuu tai tree of life. Mayat  sekä muinaiset Egyptiläiset ovat katsoneet elämänpuun yhdistävän taivaan ja maan; Kristinuskossa puu kasvoi Edenissä. Myös Kiinan mytologiasta löytyy puu joka tuotti kuolemattomuuden antavan persikan joka 3000 vuosi. Islamissa puu symboloi kuolemattomuutta.

Elämänpuu on hyvin yleinen aihe koruissa ja yleisesti sen ajatellaan symboloivan uutta aikaa, positiivista energiaa, terveyttä ja kuolemattomuutta.