Hopeinen napakoru|Romanttinen sydän (kulta/ruusukulta)

Hopeinen napakoru|Romanttinen sydän (kulta/ruusukulta)

29,80 €
sis. 24 % ALV
Kaunis romanttinen sydän napakoru jossa koristeellinen ylä- ja alaosa. Koristeosat on valmistettu aidosta hopeasta. Täydellinen valinta lahjaksi!
Saatavuus 8 kpl

Hopeinen napakoru|Romanttinen sydän(kulta/ruusukulta)

Kaunis ja laadukas napakoru jossa on kirurginteräksinen varsiosa koristeellisella ylä- ja alaosalla. Napakorun koristeosat on valmistettu Sterling Hopeasta ja kivinä korussa ovat upeasti kimaltavat Cubic Zirconiat, jotka on kiinnitetty kynsi-istutuksella. Tämän ansiosta kivet pysyvät todella hyvin kiinni korussa. 

Korusta on saatavana myös kullanvärinen versio josta ei ikävä kyllä ole saatavana kuvaa.

Tässä kiinteässä napakorussa on upet koristeelliset ala-ja yläosat jotka tuovat koruun aivan oman säväyksensä. Korussa on varren pituutena 9mm, mutta koristeet tulevat hieman varren päälle joten käyttöpituus korussa on noin. 8mm

  • Varsi: 1,6mm/8mm
  • Koristeosat: kukka 7mm/sydän 11,5mm
  • Materiaali: ruusukullattu 316L kirurginteräs/Sterling Hopea/Cubic Zirconia

Mikä koko napakoruun?

Valitsethan napakorun varrenpituuden huolella. Jos olet epävarma kahden koon välillä suosittelemme valitsemaan isomman koon sillä ylimääräinen pituus ei koskaan ole haitaksi, mutta liian lyhyt koru puristaa ja saattaa aiheuttaa lävistyksen kipeytymisen. Yleisimpiä kokoja vaihtokoruissa ovat 8-10mm pituiset korut, mutta kannattaa ottaa huomioon että tämä vaihtelee runsaasti eri ihmisten välillä. Suosittelemme mittaamaan jo olemassaolevan korun jotta saat valittua oikeanpituisen korun.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.