Puiset korvakorut, Tree of Life in Grey

Puiset korvakorut, Tree of Life in Grey

12,80 €
sis. 24 % ALV
Harmaat puukorvakorut ovat mukavat ja kevyet korvissa. Kauniissa pisaranmuotoisissa korvakoruissa on upea elämänpuukoristeaihe korvakorun keskiosassa.
Saatavuus 8 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

Puiset korvakorut, Tree of Life in Grey

Ihanan kevyet korvakorut on valmistettu puusta  ja todella mukavat korvassa. Harmaissa puisissa pisarakorvakoruissa on  pisaran keskellä upea elämänpuu aihe. Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukana saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa!

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös Sterling Hopeisen tai kirurginteräksisen koukun. Mahdollisuus myös klipsikiinnitykseen. Huomaathan että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin.

  • Koko: leveys 3,5cm, pituus mitattuna koukun kanssa 7cm
  • Materiaali: puu/nikkelivapaa korumetalli
  • Väri: harmaa/kulta
  • Kiinnitys: koukku
  • Nikkelivapaa

Voit ajatella koruja joissa kuvataan puu tavalla tai toisella juuri sinä mitä ne ovat; kauniita koruja.

 Jos sinua kiinnostaa puun symbolinen merkitys on se laaja ja löytyy helposti Googlettamalla sanat elämänpuu tai tree of life. Mayat  sekä muinaiset Egyptiläiset ovat katsoneet elämänpuun yhdistävän taivaan ja maan; Kristinuskossa puu kasvoi Edenissä. Myös Kiinan mytologiasta löytyy puu joka tuotti kuolemattomuuden antavan persikan joka 3000 vuosi. Islamissa puu symboloi kuolemattomuutta.

Elämänpuu on hyvin yleinen aihe koruissa ja yleisesti sen ajatellaan symboloivan uutta aikaa, positiivista energiaa, terveyttä ja kuolemattomuutta.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: L: PK 1/2