LEMPI-korvakorut, Meri (turkoosi visakoivu)
LEMPI-korvakorut, Meri (turkoosi visakoivu) LEMPI-korvakorut, Meri (turkoosi visakoivu) LEMPI-korvakorut, Meri (turkoosi visakoivu)

LEMPI-korvakorut, Meri (turkoosi visakoivu)

24,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

LEMPI. Hand Made in Finland. Pehmeälinjaiset pisarakorvakorut on valmistettu visakoivusta. Korvakorut ovat erittäin kevyet korvassa.

Saatavuus 1 pari
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

LEMPI-korvakorut, Meri (turkoosi visakoivu)

Pisara on LEMPI-klassikko 80-luvulta.

Ihanan kevyet LEMPI-korvakorut on valmistettu visakoivusta ja metalliosat ovat allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. Oulussa valmistetut korvakorut on tehty alusta lähtien käsityönä. Puiset LEMPI-korvakorut tehdään verstaallamme raakapuusta. Kaikki osat sahataan ja hiotaan käsityönä.Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukana saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa. 

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös Sterling Hopeisen tai titaanisen koukun. Mahdollisuus myös klipsikiinnitykseen. Huomaathan että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin!

Käsityönä tehdyissä korvakoruissa jokainen pari on ainutlaatuinen ja puun syyt vaikuttavat korvakorujen ulkonäköön ja väritykseen. Sekoitamme jokaisen petsierän itse, joten turkoosin sävyssä saattaa olla pieniä sävyeroja.

  • Koko: pisara 3,5cm korkea, koukun kanssa pituus 5cm
  • Väri: turkoosi/teräs (tumma hopea)
  • Materiaali: visakoivu/316L kirurginteräs
  • Kiinnitys: koukku
  • Nikkelivapaa