Lävistysrengas, High Quality CZ Septum and Daith Clicker in Rosegold
Lävistysrengas, High Quality CZ Septum and Daith Clicker in Rosegold Lävistysrengas, High Quality CZ Septum and Daith Clicker in Rosegold

Lävistysrengas, High Quality CZ Septum and Daith Clicker in Rosegold

29,95 €
Sisältää alv. 24 %

Saranallinen koristerengas on helppo laittaa paikoilleen myös itse. Kaunis ruusukullanvärinen lävistysrengas sopii hyvin esim. septum- sekä daith-lävistyseen.

Saatavuus 3 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas, High Quality CZ Septum and Daith Clicker in Rosegold

Tässä kauniissa lävistysrenkaassa on materiaalina laadukas 316L kirurginteräs sekä aidot Cubic Zirconia-kristallit. Rengas sopiii parhaiten septum-lävistykseen. Koru on tehty ovaalin muotoon jolloin se istuu kauniisti lähellä nenää, eikä koristeosa "valu" liian alas. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranakiinnitys.

Tätä koristeellista rengasta voi mainiosti käyttää myös erilaisissa korvanalueen lävistyksissä kuten rook-, helix- ja daith-lävistyksissä, mutta kannattaa aina ottaa huomioon että koristeelliset renkaat vievät hieman enemmän tilaa korvassa ja korvan muoto vaikuttaa miten koru istuu korvaan. Kannaattaakin aina verrata uuden korun mittoja jo hyväksi havaittuun malliin niin löytää varmimmin sopivan mallin omaan lävistykseen.

Ruusukullanväri tehdään päällystämällä koru PVD:llä. Näin saadaan aikaan pinnoite joka kestää muita väripinnoitteita huomattavasti pidempään! Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Pinnoitetta on testattu vuosia hyvin tuloksin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

Korusta on saatavilla myös kullanvärinen versio.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm, korkeus 6mm ja leveys 10mm
  • Materiaali: 316L kirurginteräs/Cubic Zirconia
  • Väri: ruusukulta/kirkas
  • Kiinnitys: clicker