Lävistysrengas, High Quality Hinged Septum and Daith Clicker in R.gold
Lävistysrengas, High Quality Hinged Septum and Daith Clicker in R.gold Lävistysrengas, High Quality Hinged Septum and Daith Clicker in R.gold

Lävistysrengas, High Quality Hinged Septum and Daith Clicker in R.gold

26,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Saranallinen koristerengas on helppo laittaa paikoilleen myös itse. Kaunis ruusukullanvärinen lävistysrengas sopii hyvin esim. septum- sekä daith-lävistyseen.

Saatavuus 4 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas, High Quality Hinged Septum and Daith Clicker in R.gold

Tässä koristeellisessa lävistysrenkaassa on materiaalina laadukas 316L kirurginteräs sekä aidot Cubic Zirconiat. Rengas sopiii parhaiten septum-lävistykseen. Koru on tehty ovaalin muotoon jolloin se istuu kauniisti lähellä nenää, eikä koristeosa "valu" liian alas. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranakiinnitys.

Värinä korussa on ihana antiikkikäsitelty ruusukulta; korun pohjaväri on pehmeän ruusukultainen ja oksidoinnilla on koruun saatu tummempia kohtia, jotka korostavat upeasti kirkkaita kristalleja. Korun tummennetut kohdat näyttävät luonnossa tummemmilta kuin kuvassa ja jos etsit todella vaaleansävyistä korua suosittelemme sinulle jotain muuta malleistamme!

Tätä koristeellista rengasta voi mainiosti käyttää myös erilaisissa korvanalueen lävistyksissä kuten rook-, helix- ja daith-lävistyksissä, mutta kannattaa aina ottaa huomioon että koristeelliset renkaat vievät hieman enemmän tilaa korvassa ja korvan muoto vaikuttaa miten koru istuu korvaan. Kannaattaakin aina verrata uuden korun mittoja jo hyväksi havaittuun malliin niin löytää varmimmin sopivan mallin omaan lävistykseen.

Ruusukullanväri tehdään päällystämällä koru PVD:llä. Näin saadaan aikaan pinnoite joka kestää muita väripinnoitteita huomattavasti pidempään! Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Pinnoitetta on testattu vuosia hyvin tuloksin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

Korusta on saatavilla myös kullan- ja hopeanvärinen versio.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm, korkeus 6mm ja leveys 10mm
  • Materiaali: 316L kirurginteräs/Cubic Zirconia
  • Väri: antiikkiruusukulta/kirkas
  • Kiinnitys: clicker