Lävistysrengas 1,2mm, Smiley Clicker 24K Gold PVD with crystals
Lävistysrengas 1,2mm, Smiley Clicker 24K Gold PVD with crystals Lävistysrengas 1,2mm, Smiley Clicker 24K Gold PVD with crystals

Lävistysrengas 1,2mm, Smiley Clicker 24K Gold PVD with crystals

22,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Implant Grade 316L valmistetussa lävistysrenkaassa on aito 24K kultaus. Koru käy smiley-lävistykseen sekä muihin lävistyksiin.

Saatavuus 11 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas 1,2mm, Smiley Clicker 24K Gold PVD with crystals

316L Implant Grade kirurginteräksestä valmistettu lävistysrengas aidolla 24K kultauksella ja helpolla saranakiinnityksellä. Tämä upea rengas on tarkoitettu smiley-lävistykseen, mutta sitä voi halutessaan käyttää myös korvanalueen lävistyksissä sekä septum-lävistyksessä. 

Tässä premium-luokan lävistyskorussa on kivenä upea kristalli ja koristeosan takana emalihartsista valmistettu ien/hammassuoja. Emalinen suoja on lähes naarmuuntumaton eikä se värjäydy helposti. Se suojaa hampaita metalliosien rasitukselta. 

Kullanväri tehdään päällystämällä koru aidolla 24K kullalla PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun aito kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

  • Koko: paksuus 1,2mm/halkaisijat 8mm ja 9mm
  • Koko: koristepallo 4mm
  • Väri: kulta/kirkas 
  • Materiaali:316L Implant Grade kirurginteräs/kristalli
  • 24K Gold PVD
  • Kiinnitys: clicker eli sarana