Lävistysrengas, 14K Gold CZ Paved Bendable Ring -kultarengas
Lävistysrengas, 14K Gold CZ Paved Bendable Ring -kultarengas Lävistysrengas, 14K Gold CZ Paved Bendable Ring -kultarengas

Lävistysrengas, 14K Gold CZ Paved Bendable Ring -kultarengas

79,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

LUXURY 14K GOLD COLLECTION. Ylellinen aidosta 14K kullasta valmistettu siro lävistysrengas sinulle joka haluat vain parasta.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas, 14K Gold CZ Paved Bendable Ring -kultarengas

LUXURY 14K GOLD COLLECTION-korut on valmistettu kokonaan aidosta 14K kullasta. Täysikultaisista koruista ei haalistu väri ja ne säilyttävät kauneutensa vuodesta toiseen. Kivinä upeissa koruissa on käytetty Cubic Zirconia-kristalleja jotka ovat lähimpänä timanttia kaikista korukivistä laadukkaan loisteensa ansiosta.

Tämä siro kultarengas sopii parhaiten nenälävistykseen. Koru on ihana myös tavallisissa korvareijissä sekä ylemmissä korvareijissä. 

 Rengas laitetaan paikoilleen vääntämällä rengasta sivusuunnassa ja takaisin. Renkaan käyttö on helppoa ja onnistuukin yleensä kaikilta.

Jos kaipaat oikean koon valintaan apua voit mitata itsellesi sopivan kokoisen korun tai kysyä apua alan ammattilaiselta. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, Instagramissa, Facebookissa tai WhatsApilla niin autamme mielellämme!

Kultaiset lävistyskorut lähetetään aina sinetöidyssä rasiassa postipakettina. Voit palauttaa korun vain jos rasian sinetit ovat ehjät. Palautus on tehtävä pakettina.

  • Koko: paksuus 0,8mm/halkaisija 8mm 
  • Väri: kulta/kirkas 
  • Materiaali: 14K kulta/Cubic Zirconia
  • Kiinnitys: korussa ei lukkoa, sitä väännetään sivusuunnassa