Lävistysrengas Ø8mm, 14K Gold Fixed Ball Bendable Ring -kultarengas
Loppunut

Lävistysrengas Ø8mm, 14K Gold Fixed Ball Bendable Ring -kultarengas

49,00 €
sis. 24 % ALV
TILAUSTUOTE. Tiedustele saatavuutta sähköpostilla, WhatsAppilla tai Instagramissa.
Loppunut

Lävistysrengas Ø8mm, 14K Gold Fixed Ball Bendable Ring -kultarengas

LUXURY 14K GOLD COLLECTION-korut on valmistettu kokonaan aidosta 14K kullasta. Täysikultaisista koruista ei haalistu väri ja ne säilyttävät kauneutensa vuodesta toiseen. Kivinä upeissa koruissa on käytetty Cubic Zirconia-kristalleja jotka ovat lähimpänä timanttia kaikista korukivistä laadukkaan loisteensa ansiosta.

Tämä siro kultarengas sopii parhaiten nenälävistykseen. Koru on ihana myös tavallisissa korvareijissä sekä ylemmissä korvareijissä.  Korusta on saatavana myös hieman suurempi, 10mm rengas.

 Rengas laitetaan paikoilleen vääntämällä rengasta sivusuunnassa ja takaisin. Renkaan käyttö on helppoa ja onnistuukin yleensä kaikilta.

Jos kaipaat oikean koon valintaan apua voit mitata itsellesi sopivan kokoisen korun tai kysyä apua alan ammattilaiselta. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, Instagramissa, Facebookissa tai WhatsApilla niin autamme mielellämme!

Kultaiset lävistyskorut lähetetään aina sinetöidyssä rasiassa postipakettina. Voit palauttaa korun vain jos rasian sinetit ovat ehjät. Palautus on tehtävä pakettina.

  • Koko: paksuus 0,8mm/halkaisija 8mm 
  • Väri: kulta
  • Materiaali: 14K kulta
  • Kiinnitys: korussa ei lukkoa, sitä väännetään sivusuunnassa
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: GDRFY-20082 GD5-109 4