Lävistysrengas Ø8mm, 14K Gold Bendable Hoop Rings -kultarengas
Lävistysrengas Ø8mm, 14K Gold Bendable Hoop Rings -kultarengas Lävistysrengas Ø8mm, 14K Gold Bendable Hoop Rings -kultarengas

Lävistysrengas Ø8mm, 14K Gold Bendable Hoop Rings -kultarengas

42,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

LUXURY 14K GOLD COLLECTION. Ylellinen aidosta 14K kullasta valmistettu siro lävistysrengas sinulle joka haluat vain parasta.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas Ø8mm, 14K Gold Bendable Hoop Rings -kultarengas

LUXURY 14K GOLD COLLECTION-korut on valmistettu kokonaan aidosta 14K kullasta. Täysikultaisista koruista ei haalistu väri ja ne säilyttävät kauneutensa vuodesta toiseen. Kivinä upeissa koruissa on käytetty Cubic Zirconia-kristalleja jotka ovat lähimpänä timanttia kaikista korukivistä laadukkaan loisteensa ansiosta.

Tämä siro kultarengas sopii parhaiten nenälävistykseen. Koru on ihana myös tavallisissa korvareijissä sekä ylemmissä korvareijissä. Renkaasta on saatavilla myös suurempi 10mm rengas. Renkaasta on saatavilla myös eri vahvuuksia, huomaathan että esimerkkikuvan rengas on tätä rengasta paksumpi, joten tämä rengas näyttää sirommalta kuin kuvan rengas.

Rengas laitetaan paikoilleen vääntämällä rengasta sivusuunnassa ja takaisin. Renkaan käyttö on helppoa ja onnistuukin yleensä kaikilta.

Jos kaipaat oikean koon valintaan apua voit mitata itsellesi sopivan kokoisen korun tai kysyä apua alan ammattilaiselta. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, Instagramissa, Facebookissa tai WhatsApilla niin autamme mielellämme!

Kultaiset lävistyskorut lähetetään aina sinetöidyssä rasiassa postipakettina. Voit palauttaa korun vain jos rasian sinetit ovat ehjät. Palautus on tehtävä pakettina.

  • Koko: paksuus 0,8mm/halkaisija 8mm 
  • Väri: kulta
  • Materiaali: 14K kulta
  • Kiinnitys: korussa ei lukkoa, sitä väännetään sivusuunnassa