FLASH SALE -15% (voimassa 23.6. saakka)
Barbell, 14K Gold Prong Set CZ Top -kultainen barbell-koru
Loppunut

Barbell, 14K Gold Prong Set CZ Top -kultainen barbell-koru

15 % alennus
67,92 € 79,91 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 54,77 €
sis. 24 % ALV
TILAUSTUOTE. Tiedustele saatavuutta myymälästä sähköpostilla, WhatsAppilla tai Instagramissa. siro lävistystappi sinulle joka haluat vain parasta.
Loppunut

Barbell, 14K Gold Prong Set CZ Top -kultainen barbell-koru

LUXURY 14K GOLD COLLECTION-korut on valmistettu kokonaan aidosta 14K kullasta. Täysikultaisista koruista ei haalistu väri ja ne säilyttävät kauneutensa vuodesta toiseen. Kivinä upeissa koruissa on käytetty Cubic Zirconia-kristalleja jotka ovat lähimpänä timanttia kaikista korukivistä laadukkaan loisteensa ansiosta.

Tämä  kultainen barbell-koru sopii erilaisiinkorvanalueen lävistyksiin kuten esimerkiksi helix- eli rustolävistykseen ja traguslävistykseen. Koru on ihana myös tavallisissa korvareijissä sekä ylemmissä korvareijissä. Kultainen tappi on 1,2mm paksu joka vastaa tavallista ensikoruna käytettävää nappia tai rengasta. Tapista on saatavilla kolme erikokoista versiota. Huomaathan että kultaisissa koruissa korun koko vaikuttaa hintaan.

Korussa on kierteellä oleva pallo, joten koru on helppo asentaa paikoilleen myös itse useimpiin lävistyksiin. Traguslävistykseen pallo on ruuvattava korvan "sisäpuolella" joten suosittelemme ammattilaisen apua.

Jos kaipaat oikean koon valintaan apua voit mitata itsellesi sopivan kokoisen korun tai kysyä apua alan ammattilaiselta. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, Instagramissa, Facebookissa tai WhatsApilla niin autamme mielellämme!

Kultaiset lävistyskorut lähetetään aina sinetöidyssä rasiassa postipakettina. Voit palauttaa korun vain jos rasian sinetit ovat ehjät. Palautus on tehtävä pakettina.

  • Koko: paksuus 1,2mm/pituus 6mm /koruosa 3mm-4mm tai 5mm
  • Väri: kulta/kirkas
  • Materiaali: 14K kulta/Cubic Zirconia
  • Kiinnitys: kierre
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: GDJ03Y 14KT