Lävistysrengas, nenärengas Continuous Roseline® BCR (0,8mm)
Lävistysrengas, nenärengas Continuous Roseline® BCR (0,8mm) Lävistysrengas, nenärengas Continuous Roseline® BCR (0,8mm) Lävistysrengas, nenärengas Continuous Roseline® BCR (0,8mm)

Lävistysrengas, nenärengas Continuous Roseline® BCR (0,8mm)

9,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Siro kirurginteräksestä valmistettu ruusukullanvärinen lävistysrengas on helppo laittaa paikoilleen myös itse. Korussa ei ole irto-osia.

Saatavuus 34 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas, nenärengas Continuous Roseline® BCR (0,8mm)

Ruusukullanvärinen lävistysrengas 316L kirurginterästä. Siro rengas on helppo asentaa paikoilleen. Rengasta taivutetaan etu- ja sivusuunnassa, laitetaan paikoilleen ja taivutetaan takaisin. Tässä renkaassa pallo on kiinteänä osana rengasta, joten sinun ei tarvitse pelätä pallon hukkaamista. Pieni ja siro lävistysrengas sopii parhaiten nenälävistykseen, mutta se on erittäin mukava myös alakorvan reijissä.

 Jotta korusi on sinulle varmasti sopiva, on aina hyvä mitata vanhan korun halkaisija jotta saat juuri sinulle sopivan korun. Renkaissa on runsaasti valinnanvaraa aina pienen pienestä 6mm renkaasta tilaviin 10mm halkaisijoihin joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Roseline® -koruissa väri tehdään päällystämällä koru PVD-pinnoitteella. Näin saadaan aikaan väri joka kestää muita pinnoitteita huomattavasti pidempään. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Pinnoitetta on testattu vuosia hyvin tuloksin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

  • Koko: 0,8mm/useita eri halkaisijoita/pallo 3mm
  • Materiaali: 316L kirurginteräs/PVD pinnoite
  • Väri: ruusukulta